Drapet på Hotell Unaas

Her er årets påskekrim, skrevet av Herman og Erlend i 10D!

Det var en mørk og rolig kveld i Mysen City. Det hadde ikke vært noe særlig liv der etter at alle utestedene ble lagt ned. I horisonten kunne du høre Erik Unaas kruse rundt i sin nye gule Lamborghini Aventador. Bak på bilen var det et klistremerke med slagordet “Make Mysen Great Again”.

Fru Pedersen tilbrakte en rolig kveld i trettende etasje på hotell Unaas. Det var greit med folk på hotellet, servitører og vaskehjelper fløy rundt som små hekser på kosteskaft. Plutselig ble leiligheten til Fru Pedersen stille, alt man kunne høre var tv-en og den brummende lyden fra Lamborghinien til Erik Unaas.

Morgenen etter kunne et høyt hyl høres fra rom 666 på trettende etasje. Vaskedamen Bernadette, ringte politiet og sa at hun hadde funnet fru Pedersen knivstukket i sengen på Hotell Unaas.

Politiet ankom stedet, hotell Unaas ble stengt av. Etter flere timer med nøye etterforskning hadde politiet kommet opp med tre mistenkte. Den gamle vaskedamen Bernadette, den høye og slanke vaktmester Plumbo og den kortvokste resepsjonisten Kurt Korterud.

Politiet fikk vite at morderen hadde tatt heisen opp til syvende etasje. Morderen gikk ut av heisen, og gikk de resterende trappene opp til rom nummer 666.Bilderesultat for skummelt hotell

Basert på denne informasjonen visste politiet hvem morderen var, vet du?

Send inn forslag til Herman Østenby i 10D, den som først løser påskemysteriet vinner en plate sjokolade og fire sjokoladeegg! Svaret må begrunnes. Vinneren kåres fredag 21.04.2017.

 

Kilde

http://vaktbikkja.medialaben.no/artikkel/30082765

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service