Eidsberg Jeger og Fisk Ungdomsgruppe

Tirsdag 1.April kom det et forslag av fire veldig engasjerte og flinke ungdommer at de ville starte en helt egen gruppe innenfor EJFF, som kunne gi ungdommen en mulighet til å kunne komme seg ut og kunne lære om naturen av andre ungdommer. Det ble vist stor begeistring for denne nye gruppen og mange ungdommer kom for å høre på hva de fire guttene hadde som planer og ikke minst som ambisjoner.Denne nye gruppen drives av Simen Nicolaisen, Sondre Abrahamsen, Simen Førrisdal og William 

Lederen for den nye ungdomsgruppa, Simen Nicolaisen, er veldig engasjert angående denne nye delen av EJFF, og han er veldig glad for at han og de andre guttene torde å gjøre dette. Vår visjon er å få ungdom mer ut i naturen istedenfor at de sitter ved dataen eller lignende og å kunne læredem om naturen. Vi har alltid ment at EJFF bør ha en ungdomsgruppe, så vi satte oss ned og bestemte at vi ville starte denne delen av foreningen.Vi tok opp dette på årsmøtet til EJFF og vi fikk utrolig bra respons fra alle, inkludert styret.

Vi har stiftet ungdomsgruppa nå og har nå flere medlemmer. Vi har begynt å planlegge en tur i forhåpentligvis  Trømborgfjella med orrhaneleik . Vi er veldig spente på hvordan denne gruppa kommer til å utvikle seg og  vi vil lære like mye som vi vil lære bort av kunnskap.

images (1)

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service