Elevers opplevelse

To elever fra 8b synes at det å gå på Eidsberg ungdomsskole er en god opplevelse. Fra 8f og 8d var det elever som synes det var spennende. 

Cornelia Gustavsen og Simen August synes at det er fint å starte på Eidsberg ungdomsskole. Det er gøy med ny klasse, nye lærere og fag. De var veldig fornøyde med de nye lærerne. Det  nye klassemiljøet er bra, med nye venner og lett å respektere hverandre. Tankene de hadde rundt tentamen er gruende, men gledet seg til å få karakterer.  De synes at karakterer er mer alvorlig enn vanlige resultater de fikk på barneskolen. Når det gjelder mobbing så har de ikke sett eller hørt til noe foreløpig. Det som er bra med skolen er de nye lærene og kantinen. De nevner også at barneskolen ikke tok arbeidet like alvorlig som på EUS. Det som skiller seg ut fra barneskolen er nye klasser og kantinen. Kantinen er de spesielt fornøyd med.

8.trinn var på Einarbutur og disse elevene mener at det er  gøy og en hyggelig opplevelse. Det var en tur hvor de ble kjent med nye elever.
IMG_2593

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Hamza Alsamad fra 8f og Erlend Hammersborg fra 8d synes at gå på Eidsberg ungdomsskole er spennende med nye elever og flere lærere å forholde seg til. Lærerne på skolen er hyggelige, og strenge på en måte som de kan lære mer på. Elevene i disse klassene har brukt litt tid med å bli kjent med hverandre. De har blitt tatt på en god og hyggelig måte. De har veldig stor respekt for hverandre.

Tankene rundt tentamen og karakterer er ikke gruende, og de mener at de må jobbe mot målene i timene.
Det de savner fra barneskolen er noen av lærerne, men det som skiller seg ut er fagene og at de er mer planlagt på EUS. De synes at klassen skiller seg også ut fra barneskolen fordi de får nye klasser.

Einarbuturen synes de var en gøy opplevelse, og at de forskjellige elevene fikk kjenne hverandre bedre. Den ene grunnen til at det var en god opplevelse var at de hadde forskjellige aktiviteter.

IMG_2595

Skrevet av: Hivi og Salia.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service