Ellielicka

For en stund tilbake intervjuet vi yotuberen, og bloggeren Elise. På youtube er hun kjent som Ellielicka. Hun er en del av youtubenettverket Splay Norge.

 

 

Vi spurte Elise om hvorfor hun begynte med Youtube, og da fikk vi til svar at hun begynte med blogg først, og etter hvert valgte hun å fokusere mer på Youtube. Youtubekanalen hennes ble lagd i 2009, men først to år etterpå i 2012, satset hun på videoer. Hun legger ut videoer nesten hver uke, og da gjerne en eller to videoer. Hvis du skal bli en youtuber så må du bare satse, og ha nok tid fortalte hun. Hun angrer ikke på at hun begynte med youtube, for hun har fått så mange nye venner. Elise synes det er litt rart å bli kjent igjen på gaten, men hun begynner å bli vant til det.  Hun har youtubevenner, men de bor lengre unna. Så hun møter de sjeldent.

Hun har lyst til å utdanne seg innen media, eller markedsføring.

Hun kjøper klær, og sminke på Bikbok, H&M, Carlings, og Cubus. Favorittbutikken er H&M, og Carlings. Favorittnettsiden er Sheinside. Favorittsminkemerke er Maybelline.

Foreldre, og familie synes det med youtube var litt rart i begynnelsen, men nå er de støttende. Elise har en søster som heter Thea, og to stebrødre.

Elise kan ikke enda leve av Youtube, men får godt betalt til at det er en hobby. Hun får pengene en gang i månenden eller en gang hver andre måned.

Elise var med i en collabkanal som het Daily Vloggers Tv. Hun synes dette var utrolig morsomt, og litt utfordrende å laste opp videoer samme dag hver uke. Collabkanalen er i dag på youtube, men ikke aktiv.

Tips til unge youtubere fra Elise er:

-Lage videoer som du ville sett selv

– Ikke tenke på at du skal bli stor på youtube, men at du synes det er gøy

Til slutt vil vi takke Elise for at hun stilte opp får intevju!

Skrivet av: Henriette, Michelle og Marte

Her er en link:

https://www.youtube.com/user/EllieLicka

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service