En helg full av ny musikk!

Denne helgen er full av ny musikk.  I dag kom det ut både sanger og albumer til populære sangere og i morgen kommer det enda mer! Det er bare å glede seg!

Albumet til Zara Larsson kom ut i dag. Albumet heter “So Good” og inneholder 15 sanger. Noen av dem kjenner vi til fra før av, for eksempel “Lush Life” og “Never Forget You”. Vi har ikke hørt hele albumet enda, men synes den ser lovende.

En annen artist som har lansert albumet sitt i dag er Charlie XCX, albumet heter “Number 1 Angel”. Albumet består av 10 sanger, og vi anbefaler å høre på dem.

Albumet vi gledet oss mest til er Pitbuls album som heter “Climate Change”. Albumet består av 12 sanger, og vi digger dem alle. Det er noen sanger vi kjenner til fra før, for eksempel “Options” og “Green Light”. En av sangene er med Jennifer Lopez, og denne dueten har vi gledet oss veldig til. Vi anbefaler på det stekreste å sjekke ut albumet til hip-pop kongen.

I morgen kommer ut albumet som alle har ventet på, nemlig albumet “More Life” til Drake. Vi forventer at Drake leverer nok en gang, og at albumet blir en suksess. Vi storgleder oss.

Kilder: Spotify

Skrevet av Natalia Dabrowska, Marta Fularczyk og Vaitheky Mohanaras.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service