Enda en musikal fredag!

I dag er det siste fredagen i april, som betyr at snart setter flere artisteri gang med sommerturneer. Det betyr også at det er siste tiden for artistene å slippe og promotere sangene sine.

Artistene som har sluppet ut sine nye sanger eller albumer i det siste er blant annet Kygo, DJ Khaled, Russ, Sandra Lyng og Cashmere Cat.

Kygo har kommet med sin andre singel til den kommende albumet hans. Sangen er med Ellie Goulding og heter First Time. Den første singelen som han kom ut med heter It ain`t me med Selena Gomez, og denne er fortsatt på førsteplass på Spotify.

DJ Khaled har kommet med sin andre singel til den kommende albumet hans. Sangen heter I`m the one og sangen er med Justin Bieber, Lil Wayne, Chance The Rapper og Quavo. Albumet heter Grateful.

Artisten Russ har kommet ut med en single til det kommende albumet hans. Sangen heter CHERRY HILL. Albumet heter There`s Really A Wolf.

Sandra Lyng har kommet med en ny singel sammen med Morgan Sulele. Den heter Ta me dit.

Cashmere Cat har kommet med et helt ny album. Albumet heter 9 og noen av artistene som dukker opp på albumet er Selena Gomez, Ariana Grande, The Weeknd og MØ.

 

Kilder: Spotify, Instagram, Youtube

Skrevet av Marta Fularczyk og Vaitheky Mohanaras.

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service