Er Batman bedre når han er yngre?

Batman Arkham er det nyeste spillet i Batman Arkham spill serien. Spillet tar sted flere år før hendelsene i Arkham City og Arkham Asylum. I dette spillet møter han noen av de største super skurkene og noen av de største allierte han får. Han prøver fortsatt å overbevise politiet at han er en av de snille. For politiet tror at han er en skurk. 

Starten av spillet:

Du ankommer Blackgate Prison, der har Black Mask infiltrert fengslet og har politi kapteinen til fange. Når Batman ankommer møter han et menneske i en krokodilleform.  Han forteller Batman at det er 8 snikmordere etter han. Det er nemlig satt en pris på hodet hans på 50. 000 000 dollar.

killer croc

 

Noen av Karakterene:

Batman: batman origins Bruce Wayne (Batman) er en millionær som kler seg ut som en stor flaggermus. Han kjemper mot kriminalitet, han bruker masse ulike hjelpemidler til sin fordel.

Alfred: alfred Han er Bruce Waynes butler og en av hans beste venner.

Robin: Han er bare med i multiplayer modusen. Han går med en rød overdel og en svart bukse. Han har en stor R på brystet.

The Joker:  jokerHan er en av hovedskurkene. Han har klovnesminke i ansiktet.

Black Mask:  arkham-origins-black-maskHan er også en av hovedskurkene, Han har en svart maske og driver med tortur.

 

Multiplayer:

For første gang i denne spillserien kan man spille online sammen med andre fra hele verdenen. Her spiller du sammen med 7 andre personer i en 3 mot 3 mot 2 kamp. Du er enten Joker’s lag eller så er du Bane’s lag. 2 personer spiller som Batman og Robin. Du må ta over 3 kontrollposter og eliminere alle på det motsatte laget hvis du vil vinne som Bane eller Jokern. For å vinne som den dynamiske duoen, må du eliminere mange nok på det motsatte laget, slik at de stikker av. Dette er en morsom modus, du kan levle opp personen din på de ulike lagene. Du levler også opp selve kontoen din. Du kan bruke masse ulike hjelpemidler som en eksploderende blimp.  Som Batman og Robin har du de samme hjelpemidlene som du har i selve spillet. Som Batman og Robin kan du bruke masse forskjellige takedowns.

Hjelpemidler:

Batman Arkham Origins bringer inn noen nye hjelpemidler. Noen av dem får du etter at du har kjempet mot snikmorderne, andre må du dra til Bat hulen for å finne. Du har også de gamle kjente hjelpemidlene som Bat-rangen, Explosive-gel og Bat-clawen. Noen av gadgetene du får er alt for mektige. En av dem gjør slik at du kan henge de slemme fyrene fra avsatser med bare et trykk. Noe som gjør at snike oppdragene kan bli kjedelige. Og du får også strøm hansker, noe som gjør at du kan slå ned alle uten å tenke på hvilke våpen eller skjold de har. De hanskene gjør også slik at du låser opp ulike kontringer. De gjør slik at du kan kontre skjold og strømpinner.

gadget

Nye Kartet:

Batman Arkham Origins har det største kartet i hele Arkham spill serien. Du har 4 ulike deler av kartet. Du har nord delen, sør delen, Bat hulen og Blackgate prison. Nord delen er der hvor Batman Arkham City tok sted. Blackgate prison kommer du bare til når det er visse oppdrag, mens Bathulen kommer du til når du vil. Du må reise mye over en lang bro som binder de to delene sammen. Tro meg, det blir veldig kjedelig å fly over den broa om og om igjen. Men heldigvis har du et fast-travling system som gjør at du kan hoppe over broen.

Arkham-Origins-map1

Side oppdrag:

I Batman Arkham Origins har du noen nye og interessante side oppdrag. Du må ødelegge narko kassene til Black Mask, stoppe våpen handlerne til Penguin, og hindre at Enigma får blackmailet Gotham. Enigma oppdraget her, er litt kjedeligere en den i Arkham City. Det jeg savner er å skanne bilder eller ting for å komme deg videre i oppdragene. De har utviklet noen av oppdragene, f.eks. den med Deadshot.

side

 

Min mening:

Batman Arkham Origins var et OK spill. Det var et større kart, men lite å gjøre. Enigma oppdraget har bli dårligere, mens noen av de andre har blitt bedre. Det er god grafikk på personer og omgivelser. De har tatt med noe nytt med Case File- aktiviteter. Du må etterforske et dødsfall og finne ut hvem skurken var. Hovedoppdraget var litt dårligere en den i Arkham City, men bedre enn Asylum. Spillet har ikke like mange kule Easter Egg eller hemmeligheter og skjulte godbiter.

Alt i alt gir jeg dette spillet 5/10.

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service