Er GTA V like bra som alle sier?

GTA V har vært ute en stund nå, men er den like bra som folk sier? Vel, la oss finne ut. (ADVARSEL, inneholder Spoilere.)

GTA fem er det 9. spillet i GTA serien (12 med DLC’ene) det er et tredjepersons skyte, openworld spill. Du kan spille som 3 personer som har helt forskjellige personligheter. Du starter som en tidligere gategangster Franklin. Du kan også spille som den gamle bankraneren Michael og til slutt den sinnssyke Trevor. Alle har forskjellige sidequests og ulike ting de kan gjøre. I hovedoppdragene må du samarbeide og bytte mellom personene for å få til oppdragene.

gta v 1

Hvis du ikke har lyst til å gå rundt på oppdrag er det mye annet du kan gjøre. Tennis, golf og Triatlon er bare noe av det du kan gjøre. Du har også en veldig god oppgradering system til både våpen og biler. Har du lyst til å jakte? No problemo, du har et rikt dyreliv i skogene. Der kan du skyte nok dyr til ha mat i en uke.

gta v 2

GTA 5 kommer med det største Mapen i GTA sin historie. Den er trippel så stor som GTA IV sin map. Handlingen tar sted i byen Los Santos (skal ligne LA) og Blaine County sør i California. Du har endeløse strender, en golfklubb, et observatorium og det berømte Vinewood skiltet. Alt man trenger til en skikkelig familieferie. Bortsett fra at det bor 3 gærne folk der som dreper uskyldige folk på kommando fra spillerne. Jaaaaaa, kanskje ikke den beste ferien allikevel.

Vinewood-GTAV

Spillet kommer også med en Online funksjon. Der kan du spille sammen med vennene dine, rane butikker sammen og skyte dem rett i magen hvis du føler for det. Du kan gjøre oppdrag med dem eller ta en team deathmatch. Du kan levle opp karakteren din og lage grupper på nettet. Jo høyere level du er i jo bedre våpen og bildeler kan du kjøpe.

online

 

Problemene jeg har med spillet er noen små pirke ting. Jeg er ikke veldig fornøyd med skytingen i spillet. Det kan av og til bli litt vanskelig å se hvor du skyter og hvor siktet ditt er. På Online er det noen problemer som at personen, hus, penger og lignende blir slettet uten grunn, men Rockstar jobber med å finne en løsning på dette problemet. Ellers har ikke jeg hatt noen problemer med spillet.

Jeg gir GTA V, 9/10, p.g.a. jeg ikke er fornøyd med siktet og feilene i Onlinen.

Laget av: Mathias Olsen

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service