Festdager på Momarken

Hvem har ikke vært på Momarken?

Det er nok ikke mange. Momarken festivalen har vært en populær møteplass i over 62 år. Kjendiser fra hele verden har opptrådd. Mange bilder og minner er fra denne festen, og hvis du spør foreldrene dine, husker de helt sikkert den tiden Momarken ble vist på tv og folk fra blant annet Oslo, dro inn for å feste.

I 2012 kom nyheten om at det ikke lenger var penger til å drive festivalen. Dette var en trist avgjørelse og ble upopulær blant så og si alle. Lederen i Mysen Rødekors og omegn, (arranger av festivalen) kommenterer saken følgende:

<<Dette har vært en tung avgjørelse. Momarkedet har en lang historie med mange flotte minner vi er stolte av. Men alt har sin tid. I de senere år har ikke Momarkedet gitt oss inntekter, og vi kan ikke forsvares videre drift i vår regi. Vi ser ingen andre muligheter enn å gå ut av dette.>>

Han legger også til- <<Om andre aktører ønsker å videreføre Momarkedet eller lage tilsvarende arrangement ønsker ikke vi å stå i veien for dette>>

Og det var nettopp det som skjedde. Det reisende tivoliet Festdager tok ansvar, og ble den nye oppstarteren av ‘’ Momarken’’ Det er ikke helt likt som før, men bra er det. Og hvem har vel ikke godt av litt forandring?

Torsdag 15. September er det klart igjen. Den årlige ‘’ festen’’ på Momarken, i Mysen!! 15-18. September blir det full trøkk med både musikk, karuseller, mat, salgsboder og mer. Røde kors vil være tilstede og informere om årets TV- aksjon 2016. Artistene som stiller opp for de litt eldre er Julie Bergan, Katastrofe og Morgan Sulele, Innertier, The Main Level, og Suite 16. For de mindre kommer Vennebyen og Eventyrgryta. DET ER BARE Å GLEDE SEG!!

Åpningstider-

Gratis inngang- happy hour kl. 13.00-19-00

Programmet:

15 september Julie Bergan kl. 19.30

16 september katastrofe kl. 19.30-Morgan Sulele-  Innertier

17 september eventyrgryte kl. 15.00, suite 16 kl. 19.30

18 september vennebyen kl. 15.00

 

Skrevet av Martine og Kitty

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service