Filmanmeldelse – Nerve

Emma Roberts og Dave Franco spiller i denne actionfylte spenningsfilmen, om ett livsfarlig online spill. Spillet går ut på at man er nødt til å fullføre en “dare”, eller oppgave, for penger. Men hva skjer om man ikke klarer å fullføre? Vi dro på kino for å finne ut!

Filmer handler om 18 år gamle Vee, som blir presset av bestevenninnen til å bli med på ett ulovlig online spill. I dette spillet må hun kysse en fremmed, han spiller også spillet, og dette fører til at de må slå seg sammen.

I løpet av spillet må de utføre farligere og farligere oppgaver, som blir bestemt av seerene. Jo flere seere du har, jo større sannsynlighet er det for at du kommer til finalen. Kommer du til finalen kan du vinne en enorm sum med penger, men taper du mister du alt du har tjent.

Selv synes vi at filmen var bra, den hadde en bra historie og var bra redigert. Den hadde flere spenningstopper, og holdt oppmerksomheten din hele veien. Slutten var overraskende og interessant.

Alt i alt synes vi at filmen levde opp til forventingene.  Og er du fan av Casey Neistat er hans 5 secons of fame en ekstra bonus. Den var virkelig verdt å se, så løp til kinoen før det er for sent!

 

Skrevet av Amanda og Maja

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service