Filmer i 2016

2016 ser, i likhet med 2015, ut til å bli ett fantastisk film år. Det er utallige flotte filmer som blir sluppet ut i år, men her er de vi gleder oss mest til.

Deadpool;

Denne amerikanske superheltfilmen viser Wade Wilson, som ble offer for ett eksperiment som ledet til at han fikk nye evner. Det ledet på nytt til at han skapte sit alter ego Deadpool, for å hevne seg på mannen som ødela livet hans.

Filmen kommer ut 12 februar.

 

Pride and Prejudice and zombies;

Filmen er den filmatiserte versjonen av en parodi-bok skrevet av Seth Grahame-Smith. Filmen viser ett forelsket par som må kjempe mot en hær av zombier.

I Norge kommer filmen ut 26 februar.

 

The forest;

Denne ekle grøsseren viser Sara, som drar inn i Aokigahara-skogen for å redde tvillingsøsteren sin. Det som er mest skremmende, er at Aokigahara-skogen er ett ekte sted i Japan hvor folk drar for å ta sitt eget liv.

Filmen kom nettopp ut i Norge.

 

The Divergent series: Allegiant – del 1;

Dette er den tredje filmen i Divergen serien, serien som tok verden med storm. Filmen går ut på at Tris og Four for første gang må forlate byen, familie og venner for å finne en løsning på problemene som plager byen deres.

Filmen slippes 9 mars 2016.

 

The jungle book;

Denne kommende amerikanske eventyrfilmen er basert på boken “Jungelboken”, som de fleste kjenner til. Boken har blitt gjort om til tegnefilm tidligere, men aldri til ikke-animert film. Denne filmen er derimot litt mer “dramatisk” enn boken og tegnfilmen, og er ikke laget spesielt for barn.

Filmen slippes 15 april 2016.

 

Dette var kun noen av de mange filmene som blir sluppet ut i år. Så spar opp pengene dine og kryss av datoen i kalenderen, slik at du kan få med deg noen av film-hittene på kino!

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service