Finale – “Pærra”

I går kveld kl 22.30 ble den niende paradisefinalen sendt på TV. Denne artikkelen innerholder spoilers hvor vinnerene blir avslørt.

En finale består av to finalepar, og en jury på ni skal stemme fram en verdig vinner av spillet. Sofie Nilsen og Morten Botten fikk to bak seg. De syv andre i juryen gikk bak Martine Lunde og Kevin Renè Gustavsson, og paret av med serien.

Kevin var en av de orginale guttene, og var den eneste deltageren som ikke hadde sjekket ut av hotellet og kommet tilbake. Martine Lunde sjekket inn i uke 2 som “Femme Fatale” som oversettes til “En farlig kvinne”. De har begge også hatt hemmelige oppdrag. I uke 5 fikk Kevin rollen som morder, og skulle myrde en deltager som da skulle sjekke ut av hotellet. Det endte med suksess, han klarte oppdraget, og Aleksander Sæterstøl måtte sjekke ut. Martine Lunde fikk et oppdrag i uke 11, og skulle være besatt av en demon og merke og sende ut deltagere. Hun merket noen av sine nærmeste for å gjøre Morten til syndebukk. Dette klarte hun, og fikk en finalebillett.

Etter at vinnerne var kåret, var det tid for troskapstesten. Hvis de består denne deler de 300 000 kr på to, og får 150 000 kr hver. Hvis de slipper kula får de selv pengene de slapp kula på, og deler resten av pengene med en i juryen. Til stor overaskelse ble en kule knust i årets sesong.

Vinnerene hadde lovet hverandre og ikke knuse kulene og dele pengene. En av vinnerene brøt løftet sitt, og det var Martine Lunde. Hun slapp kula på 50 000 kr og de resterende pengene gikk til bestevenninna Isabell Eriksen. De hadde en avtale om at Martine skulle slippe kula fort, og at de skulle dele pengene likt da de kom hjem til Norge. Kevin var veldig skuffet, og det var mange i juryen også. De uttalte at Martine ranet Kevin, og at Kevin aldri ville sluppet den kula.

Årets sesong var spennende, og det oppsto flere overaskelser på de 12 ukene deltakerene tilbrakte i Mexico. Vi håper den neste sesongen blir minst like spennende.

Link til finaleepisoden:

https://www.viafree.no/programmer/underholdning/paradise-hotel/sesong-9/episode-48

Kilder:

http://www.tv2.no/underholdning/9164029/

Bilder:

http://www.tv3.no/paradise-hotel

 

Skrevet av Henriette, 10D og Anna Emilie Løe, 10A

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service