Fly streik

Norwegian er et norsk flyselskap som har hatt streik og som fortsatt har det. De kunne ha spart milliarder hvis de hadde hatt kostnads nivåene til Easy Jet eller Ryanair.  Flere avganger til utlandet er innstilt, mens andre er forsinket. Selv om de har begynt å løse situasjonen, så vil det ta tid før flytrafikken vil gå som normalt igjen.

Hverken SAS eller Norwegian slipper streiken. På innenriksmarkedet vokser SAS i et  marked med færre passasjerer. Det er rund 650 Norwegian piloter som er tatt ut i streik. Det er omtrent 100 000 passasjerer som er rammet av denne flystreiken. Denne streiken rammer spesielt innenlandstrafikken i Norge. Nesten alle innenriksflygingene i Norge, Sverige og Danmark er innstilt.

Flyselskapene Norwegian planlegger å bytte ut norske flagget med det britiske. De bekreftet at de har opprettet et britisk datterselskap, men de sier det skal brukes til nye ruter til Afrika og Asia. Det er også de mange av avgangene mellom de skandinaviske hovedstedene. De prøver å gjennomføre øvrige Europa trafikk som vanlig.

 

Slik klager du: 

Hvis du ikke får det du har krav på må du klage til flyselskapet, hvis klagen din ikke kommer fram, så må du klage der kanselleringen eller forsinkelsen skjedde.. Hvis du ender opp i en flyplass i Europa må klagene i utgangspunktet behandles der.

 

skrevet av: Michelle og Lisa

 

Kilder: http://www.webavisen.no/siste-nytt-om/norwegian+streik.htm

http://e24.no/boers-og-finans/norwegian-air-shuttle/storavis-norwegian-vil-bli-britisk/23410941

http://www.dagbladet.no/2015/03/06/tema/reise/flystreik/norwegian/bjorn_kjos/38074455/

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service