Fotballandslaget, hvor gode er de?

Det har uten tvil vært høye krav til Norges herrelandslag, spesielt når vi snakker om resultater. Selve laget har ikke fått det til å fungere så bra sammen, men hva slags karrière har de som enkeltpersoner?

 

 

Ørjan Håskjold Nyland

Fødselsår: 1990

Klubb: FC Ingolstadt 04

Kamper: 0

Posisjon: Keeper

Nyland er en ung keeper med masse potensiale. Han har stått i mål for Norge under flere anledninger, og han kommer definitivt til å bli en solid keeper i fremtiden.

orjan_nyland_zarya-molde

Omar Elabdellaoui

Fødselsår: 1991

Klubb: Hull City

Kamper: 0

Posisjon: Forsvarer

Omar er en fotballspiller som spiller på Hull, på lån fra den greske storklubben Olympiakos. Han har fått tillit i mange kamper for Olympiakos, også i kamper mot storklubber som Bayern München. Han har helt klar en lys fremtid.

800px-omar_elabdellaoui_manchester_city_-_norway_national_under-21_football_team_02

 

Jonas Svensson

Fødselsår: 1993

Klubb: AZ Alkmaar

Kamper: 5

Posisjon: Forsvar

Jonas er en ung gutt som spilte for Rosenborg før han dro til utlandet til klubben AZ Alkmaar. Han bar Rosenborgs kapteinsbind under mange kamper.

last-ned

Jo Inge Berget

Fødselsår: 1990

Klubb: Malmø FF

Kamper: 22

Posisjon: Midtbane

Jo Inge er en god fotballspiller som viste seg skikkelig i 2-0 seieren mot Kroatia, der han selv scoret begge målene. Han spiller for en av Sveriges beste fotballag og har fått mer spilletid.

jo_inge_berget_2015

 

Stefan Marius Johansen

Fødselsår: 1991

Klubb: Fulham FC

Kamper: 10

Posisjon: Midtbane

Stefan Johansen er en fotballspiller som har hatt en god karrière så langt. Han spilte for storklubben Celtic, før han byttet til den engelske klubben Fullham for ikke så lenge siden.

 

Alexander Toft Søderlund

Fødselsår: 1987

Klubb: AS Saint Etienne

Kamper: 24

Posisjon: Spiss

Søderlund har fått mange negative kommentarer mot seg etter at han bare har scoret 1 mål på 27 kamper for landslaget. Han har bidratt utrolig i kampene uten å ha fått full uttelling for arbeidet sitt.

last-ned-1

Joshua Christian Kojo King

Fødselsår: 1992

Klubb: AFC Bournemouth

Kamper: 62

Posisjon: Spiss

King er helt klart et talent. Han har gjort seg bemerket ved store anledninger via mål mot storklubber som Liverpool og Chelsea. Han har en veldig lys fremtid.

kingbmg

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service