Garderobene i Eidsberghallen

Eidsberghallens garderober forfaller! Her må elever dusje hver dag! Dette trengs å gjøre noe med!

Noen jenter har observert noe som ligner mugg i taket i dusjen i Eidsberghallen. Dette gjør ikke akkurat så jentene får lyst til å dusje. Det er mange som ikke liker å dusje sammen med andre folk og de bruker at det er slitt og ekkelt i taket som en unnskyldning. Jeg syns dette er noe vi må gjøre noe med. Ikke bare det at det er slitt i taket, men vi syns at garderobene trenger en oppgradering. Vegger, tak og gulv er veldig slitte og ekle, det er veldig dårlig luft og knagger og benker er ødelagt. Det er også stygg skrift på veggene, døra inn til dusjen er ødelagt og speilet er knust. Kristine (8a) og Signe (8c) gikk ned til Eidsberghallen for å ta noen bilder:

mugg i eidsberghallen 001mugg i eidsberghallen 003mugg i eidsberghallen 002mugg i eidsberghallen 009mugg i eidsberghallen 008mugg i eidsberghallen 018mugg i eidsberghallen 004mugg i eidsberghallen 021

 

Fredag 6. Mars, ble en renholder fra kommunen, Sandra Schmid og en av vaskedamene i Eidsberghallen med oss ned til garderobene for å se. De var fullt klar over problemet, men de sier at ungdommene som er her hver dag gjør masse hærverk som å ødelegge dører, knuse speil, og masse annet.

De takket oss for at vi sa i fra om dette, og de sa de skulle ta saken videre. Dette syns vi er veldig bra!

Her er et bildet av hva de møter nesten hver dag:

11051557_1581695568773214_1339039273_n (1)

Skrevet av: Tirill, Signe og Kristine

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service