Generalprøven

Vi fikk intervjuet valgfagsgruppa sal og scene her på Eidsberg Ungdomsskole. De skal sette opp et skuespill og vi var så heldig at vi fikk intervjue Anna og Markus angående det!

 

 

 

Først og fremst sier Anna og Markus at de vil at mange skal komme å se stykket på fredag i festiviteten. Vi spurte om det var gøy å jobbe med skuespillet, og hvordan det gikk. Begge to sier at det til tider er morsomt og kjedelig. De føler at de ikke får lov å bestemme, men det er veldig morsomt å omgås med folk så mye som de gjør når de driver med dette! Skuespillet handler om en klasse som skal lage et skuespill, men på generalprøven går ikke alt etter planen.

Vi spør litt rundt om hovedrolle, tittel og hvem som har skrevet stykke, og de sier at det ikke er noen spesiell hovedrolle,men Mathias som spiller Kjell, har en veldig viktig rolle i stykket. Tittelen heter “Generalprøven” og det er Rune Belsvik som har skrevet det. Hvilken rolle har dere to, da? De sier at Markus spiller Sigurd og Anna spiller mammaen til August.

Anna og Markus sier at det har vært veldig enkelt å lære replikker, så det har ikke vært så vanskelig. De er fornøyd med resultatet, og de vil at så mange som kan, kommer og ser i festiviteten på fredag!

gruppa

gruppaa

Laget av: Sunniva og Kaja.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service