Girlpower på håndballbanen

Håndball er en populær sport blant ungdom og voksne. Det er med i OL og VM, og flere og flere velger og spille nettopp håndball. Men hva vet vi om håndball sporten?? Vi i EUSA bestemte oss får og finne ut enda mer om denne sporten, så vi avtalte et intervju med HK Eidsberg jenter 98.

Først måtte vi hente alle jentene Andrea Løken, Ingeborg Mysen, Mathea Heen Berge og Elin Kolding, før vi kunne sette oss ned og begynne med intervjuet

Hva gjør dere på trening??

-Det første vi gjør er alltid å varme opp, så trener vi styrke, løper og har intervaller. Vi pleier også noen ganger og gjøre forskjellige øvelser som å løpe opp trapper.

Jentene har også klart og komme seg til første divisjon. For å komme dit må man være konsentrert, fokusert og positiv sier Elin. Det ligger mye arbeid bak det, og vi har trent utrolig hardt! Vi er også bestevenner like mye på banen som av, dette gjør at vi blir et godt lag med godt samhold.

Jenter 98 består av flere yngre jenter 99 hva tenker dere om dette?

-De er de små babyene våre! Svarer jentene smilende.

–De har spilt ca like lenge som oss og vi er på samme nivå, så vi pleier aldri å tenke så mye over det, legger Elin til.

Hvor ofte har trener dere i uka?

-3 ganger og noen ganger i helgene, og dette har vi gjort siden først klasse! De begynte og mimre tilbake til hva de gjorde på treningene som små og det virker som om de var like gode venner da som nå.

Hvem er treneren deres, hva synes dere om henne/han?

-Hun heter Anita Enger og er skikkelig kul! Hun har samme humor som oss så vi tuller masse og har det veldig gøy med henne! Thomas Karlsen er også med som trener og han er også skikkelig flink, sier jentene

-Hvem er lagkapteinen, og hva er kapteinens oppgaver??

-Ingeborg er kapteinen. Hun er leddet mellom spiller og trener. Hun ble valgt av treneren fordi hun er positiv og lager god stemning.

1472041_526559367439466_29354913_n

Jentene er alltid fulle av energi

 Spillerne er:

Andrea Løken (bekk), Ingeborg Mysen (midt), Mathea Heen Berge (ving og midt), Elin Kolding (strek), Rebekka Nyhus Teigen (ving og strek), Nora Karlsen (strek), Hedda Haglund (bekk), Guro Torbjørnsen (bekk), Nives Medenhodzic (bekk), Ida Cecilie Sønsthagen (ving), Frida Berg (ving), Maren Haugen (ving), Frida Nyberg Ødegaard (ving), Andrea Lysaker (keeper), Sara Wang (keeper) og Amalie Halvorsen (keeper).

 

Skrevet av Rebekka N.Teigen, Caroline Sletta og Eliza Kosobucka.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service