God sommer fra EUSA!

 

 

Sommerferien nærmer seg, og EUSA går inn i ferie. Vi skal ha en kjempe fin ferie, og det håper vi dere skal ha òg!

 

 

Jeg er utrolig stolt over denne dyktige gjengen! Gjennom disse 6 månedene har jeg storkost meg med å lese gjennom innleggene til de andre i redaksjonen, og det håper jeg dere har gjort også! Alle i hele redaksjonen har forbedret seg, og jeg kan se at nivået på innleggene har økt mye siden da vi startet.

Vi har alle vært flinke til å si i fra for å hjelpe hverandre, og bruker hverandres egenskaper for å få det så bra som mulig. Har noen sittet fast med hva de skal skrive om, har vi vært flinke til å hjelpe hverandre med gode idèer. Med andre ord; vi er en hjelpsom gjeng!

Vi har jobbet effektivt, og fått til mye på utrolig kort tid. Det har resultert i at vi har publisert over 100 innlegg, og nådd hele 18 000 lesere. Dette er noe vi er utrolig fornøyde med, og jeg tror ikke vi kunne avsluttet skoleåret på en bedre måte.

Tusen takk for meg, og tusen takk for et fantastisk år i skoleavisa!

Tusen takk for at du har lest avisa vår dette skoleåret, og kom gjerne igjen etter ferien. Har du noe du synes vi skal fortsette med, eller endre på til neste skoleår, bli vi glade om du legger igjen en beskjed på avisen.

Vi kommer sterkere tilbake etter sommerferien med mange nye idèer og overraskelser! God sommer alle sammen!

Sjefsredaktør, Oda

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service