Gode eller dårlige skoler?

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, sammen med kunnskapsdepartementet, vil sette en grense for skolekvaliteten på de ulike skolene.

For å finne ut hvilke skoler som regnes for gode og dårlige skoler, vil det brukes elevundersøkelser og Nasjonale prøver. Målet med å innføre et vedtak som dette vil være å hjelpe skolene og løfte kvaliteten på skolen og læringen. Røe Isaksen har lyst til å innføre et nasjonalt veilederkorps. Han vil at denne gruppen skal bestå av en gruppe pedagoger som skal reise rundt til de ulike kommunene og bedømme kvaliteten på skolene.

Rektor ved Båkås skole sier at dette ikke må bety noe negativt for skolen. Hun mener det er godt å få litt hjelp en gang i blandt. Hun sier at det å være en god skole for elevene må være det aller viktigste for en skole. Hun sier også at det må skje på skolens premisser om noe som dette skal gjennomføres.

 

Kilder:

https://www.nrk.no/norge/vil-sette-en-grense-for-hvilke-skoler-som-er-gode-eller-darlige-1.13430318https://www.google.no/search?q=kunnskapsdepartementet&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiNqNLniN3SAhUFXSwKHbJLArsQ_AUIBigB&biw=1366&bih=662#imgrc=sUygNpaBOfm_AM:

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service