Gutten med de store drømmene

Martin Ødegaard  (født 17. desember 1998) er en norsk fotballspiller som spiller for Strømsgodset Toppfotball i Tippeligaen og for Norge. Han er offensiv midtbanespiller, og er sønn av den tidligere Strømsgodset-spilleren Hans Erik Ødegaard. Han har tallet nr 6 på drakten  og er venstrebeint. Martin ble 10.april signert som 15-åring. Martin er til nå den yngste som noen gang har spilt for Norge.

Til nå har han klart seg veldig bra med å spille 16 kamper og scort 3 mål. Om han skal forsette på laget eller bytte klubb, vet bare han selv og agenten hans.  “Godsetunionen” håper at han vil forsette på laget.

John Arne Riise sier han mener det er bra at Martin har begynt å spille for Norge. Ja, han er bare 15 år, men han er latterlig god til å være i en så ung alder.

Er du god nok, så er du gammel nok, mener også Hangeland. Det gjelder like mye for de unge som de gamle.

Min mening er at han har en fordel med at han er kjapp og smidig for de eldre  spillerne. Han er ikke så mye “skarpskytter”, men mer som en playmaker og har noen fantastiske finter. Martin dribler som Messi med talentet sitt.  Jeg mener han uansett har mye å gå på hvis han vil nå toppen.

  • Documents-Bilder-NFF-2014-A-herrer-MartinOedegaard_Landslagsdrakt_frasiden_MTOdden_960x549
  • Documents-Bilder-NFF-2014-Spillerutvikling-martin_odegaard_talentpris_foto_tv2_960
Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service