Halv året til 8.klasse

Vi har gått rundt og intervjuet noen 8.klassinger om hvordan det første halv året på Eidsberg Ungdomsskole har vært ,og hva de syntes om lærerne og fagene.

Dette fikk vi til svar:

Vi startet med Lina 8D:

<<Jeg syntes det første halv året på Eidsberg Ungdomsskole har vært fint ,og jeg har lært mye nytt men noe kunne jeg fra før.>> Hun har også fått mange nye venner og mange av de går i klassen hennes. Hun er sånn passe fornøyd med valgfaget og språket er hun fornøyd med. Til slutt spurte vi om hun var fornøyd med lærerne og de var hun også sånn passe fornøyd med.

Så intervjuet vi Hanna 8F:

Hun syntes det første halv har vært fint og hun har lært mye nytt som hun ikke viste fra før av. Hun har også fått mange nye venner og de fleste går i klassen hennes. Hun sier hun er fornøyd med valgfaget og med språket. Hun er også fornøyd med de fleste lærerne hun har.

Nå intervjuet vi Jenny 8D:

Hun er fornøyd med det første halv året på Eidsberg Ungdomsskole ,og hun har lært mye nytt som hun ikke viste fra før. Hun har fått mange nye venner ,og de fleste er i klassen hennes. Hun er ganske fornøyd med valgfaget og språket. Hun liker også lærerne sine.

Det hørtes ut som om de hadde hatt et veldig fint halv år, og vi er nå i gang med resten av året, og håper det blir like fint som det første.

Laget av: Anna Emilie Løe & Marte Fosli Moxness

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service