Han er bare 18 år

Kravene satt til Martin Ødegaard har vært for høye og det har ført til at han nå har blitt vraket.

Martin Ødegaard er en 18 år gammel fotballspiller fra Norge. Han ble tidlig i 2015 signert til gigantklubben Real Madrid. Han ble deretter lånt ut til den Nederlandske klubben Heerenveen hvor han har fått litt spilletid. Problemet ved den unge fotballstjernen er at klubbene han kommer til legger forventningene for høyt.

Han ble satt i søkelyset når klubber som Manchester United, Bayern München og Real Madrid. Grunnen til at det ble satt høye forventninger til fotballspilleren at han ble omtalt som Skandinavias, og kanskje en av verdens beste. 16 årige fotballspiller. Martin har nå spilt 7 kamper på det nederlandske laget. På de 5 siste kampene hans har han bare fått 45min spilletid og har ikke preget kampen noe særlig.

Martin’s lagkamerat og norske kollega Morten Thorsby har gått ut og sagt at nok er nok. Han har sagt at Martin må få lov til å utvikle seg i fred og ro uten å satt under stort medie press.

-Ødegaard sin case er vanskelig å snakke om, for de er så ekstrem. Den oppmerksomheten er ikke sunn for noen, sier Thorsby til vg.

 

Bilderesultat

https://www.sc-heerenveen.nl/

Kilder:

http://www.vg.no/sport/fotball/tippetips/nederlandsk-ekspert-derfor-vrakes-oedegaard-i-heerenveen/a/23978112/

Skrevet av: Sander og Ole-Marius.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service