Har rådgiveren vår reddet A-laget til Mysen IF?

FOTO: Liv Katrine Alvim Hesleskaug

FOTO: Liv Katrine Alvim Hesleskaug

A-laget til Mysen IF ligger i fare for nedrykk, og deres forrige trener Piotr Kulpaka måtte slutte. Den sportslige lederen, Sven Inge Hensel, måtte derfor ansette ny trener. Vi intervjuet Sven Inge og dette er hans tanker.

Hva er din oppgave som sportslig leder?

– Jeg har ansvar for alt det sportslige. Det vil si ansette trenere og få tak i spillere, ansvar for treningsleirer, utstyr og alt annen sportslig plan og sportslig utvikling. Jeg har vært sportslig leder i ett år jeg synes det er interessant og jeg føler jeg må gi noe tilbake.

 

Hvorfor må du gi noe tilbake?

-Fordi jeg har spilt fotball i 40 år. Jeg har spilt over 400 kamper for Mysen, så jeg har altså vært der i 16 år.

 

Hvorfor slutta Piotr Kulpaka?

-Jo, han slutta fordi han ikke orka lenger. Han hadde kjøpt seg et hus og dattera hans har begynt på skolen. Han klarte rett og slett ikke å gi 100 % og Piotr er en mann som må gi 100%.

 

Hvorfor valgte dere å ansette akkurat Ola Ødegård til å bli ny A-lags trener?

-Fordi Ola er en fin og bra mann, og han kjenner gutta i troppen. Han har sett mange kamper og vet hvor utfordringene ligger. Jeg kjenner han fra før av, vi har spilt sammen.

 

Tror du Ola vil hjelpe A-laget til å få bedre resultater?

-Ja, det tror jeg, ellers hadde jeg ikke ansatt han. Mysen er i krise, for vi ligger jo nesten på nedrykk. Det er åtte kamper igjen, og vi må vinne noe. Ellers blir det 6-divisjon neste år. Men jeg har trua.

 

Laget av Kajsa, Liv Katrine og Viktoria

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service