— Hard jobbing gir et godt resultat

Elevene på musikallinja i Mysen

 

Denne helgen fremviser musikallinja på kulturskolen i Mysen skuespillet “Jungelboken”. Kaisa Trømborg (17) og Erik Aarum Kirkegaard (18) var to av de som hadde store roller på forestillingen, og de er enige i at det virkelig er verdt å se på.

 

—Det er en utrolig bra forestilling som vi er veldig fornøyde med. Vi har brukt mye tid på øving i det siste men det krever mye hard jobbing for å få et godt resultat, sier Trømborg, som hadde hovedrollen som Mowgli.

De to skuespillerne har vært med på flere teaterforestillinger tidligere, og de er begge enig i at det er utrolig lærerikt å få være med på skuespill.

F.v: Erik Aarum Kirkegaard (Baloo) og Kaisa Trømborg (Mowgli)

—Vi får nye erfaringer for hver gang og vi lærer utrolig mye av hverandre her. For oss som vil satse videre med teater er det veldig lærerikt og mye nyttig som vi kan ta med oss videre, fortsetter hun.

De legger ikke skjul på at de jobber hardt for å lykkes, men det krever også gode lærere.

—Det er ganske vanskelig og energikrevende å være med på dette. Alt må være perfekt, og dersom det ikke er det får vi ganske hard kritikk. Men vi lærer mye av kritikken som gjør at vi blir bedre for hver gang. Vi får selvfølgelig mye ros også da, skryter Aarum Kirkegaard.

Etter en hektisk uke med intens øving flere timer hver dag er det ikke rart elevene synes det er ekstra stas å vise det frem. Også regissør og rektor ved kulturskolen Hanne Blekken er stolt av elevene sine.

—Elevene har jobbet med dette stykket helt siden januar og har lagt mye arbeid i det. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og super stolt av elevene mine, sier Blekken rørt.

Det var den tradisjonelle Jungelboken som ble vist frem under helgens forestillinger men denne gangen med litt mer musikalsk innhold.

—Denne versjonen er krydret med mer musikk og dans. Vi har et liveband som spiller og mye proft som sminkører, lyd- og lys ansvarlige og også to proffe skuespillere i tillegg til de 18 elevene som er med fra musikallinja, sier hun videre.

Både Blekken og elevene er storfornøyde med helgens fremvisninger.

—Hele gjengen har et godt samspill og det er en herlig gruppe å jobbe med. Jeg ser at de utvikler seg hele tiden, og det er utrolig godt for meg å se. Vi vil pushe dem til å fortsette med teater etter videregående, forteller hun til slutt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Powered by WordPress and ShopThemes