Harry Styles, The Chainsmokers og fler med ny musikk!

https://c1.staticflickr.com/4/3868/14890613526_d2cfe7309c_b.jpg

Fredag den 7. april er nok en fredag med mye ny musikk. Blant annet artistene  The Chainsmokers Harry Styles har kommet ut med ny musikk.

Harry Styles fra One Direction kom ut med en melodi i går. Mange ble litt overrasket over at det bare er en melodi, og Harry ikke synger noe på den. Sangen heter “Sign of the times” og fans håpet han vil legge ut den samme sangen, bare med tekst, og det gjorde han i dag. Det ser ut som One Direction går hver sin vei nå. Nesten alle medlemmene har kommet ut med egne sanger så langt, og jobber mer.

The Chainsmokers har kommet ut med et nytt album ved navn “Memories…Do Not Open”. Albumet inneholder 12 sanger, og blant disse finner vi sangen “Paris” som har gjort det svært bra på topplistene. The Chainsmorkers ble kjent for ikke så veldig lenge siden da de kom ut med sangen “Closer”, og de er nå stolte av å komme ut med sitt første album. De har allerede oppnådd stor suksess og ligger på 3.plass på Spotify når det gjelder månedlige avspillinger.

Enda en artist kom ut med ny singel i dag, og det er Martin Garrix. Sangen heter “Byte”  og er produsert sammen med artisten “Brooks”. Denne sangen er en melodi uten tekst, og DJ’en Martin har ofte sluppet slike singler.

Kilder: Spotify, Youtube og Instagram

Skrevet av Natalia Dabrowska og Marta Fularczyk.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service