Hillary Clinton forlater scenen med tårer på valgdagen

Den 9.November ventet hele den amerikanske nasjonen og folk fra hele verden på resultatet av den amerikanske valgkampen. En av disse var den demokratiske presidentkandidaten Hillary Clinton. I går ettermiddag holdt Clinton en emosjonell tale som fikk alle Clintons støttespillere til å gråte.

Tirsdag kveld erklærte amerikanske medier at den førtifemte presidenten ble businessmannen Donald Trump, og dermed hadde Clinton tapt sin andre valgkamp. Clinton holt en tale foran sine støttespillere i New York der hun ber om unnskyldning for å ikke å ha vunnet valgkampen.

” Jeg vet hvor skuffet dere er, fordi jeg føler det også. Det samme gjør millioner av amerikanere som investerte sine håp og drømmer i dette arbeidet. Dette er smertefullt, og det vil det være i lang tid. [..] Jeg beklager for at vi   ikke vant valget”

Sier en emosjonell Clinton, mens hun ser ut over publikum. Hun fortsetter også med å hylle det amerikanske folket, oppfordre folket til å stå sammen og påvirke samfunnet.

“Vi har brukt et og et halvt år på å bringe sammen millioner av mennesker fra alle kanter av landet vårt for å si at den amerikanske drømmen er stor nok for alle. For folk av alle raser og religioner. For menn, kvinner og innvandrere. For LHTB-gruppen og mennesker med funksjonshemming. For alle!  Og la meg legge til, vår konstitusjonelle demokrati krever deltakelse ikke bare hvert fjerde år, men hele tiden. [..] Så la oss gjøre alt vi kan for å fremme sakene og verdiene vi alle holder kjær”

Clinton sa ikke noe negativt om Trump, men heller positivt.

“Donald Trump har blitt vår president og vi skylder han et åpent sinn og en sjanse til å gjøre jobben sin”

 

Donald Trump kommer til å ta over det hvite hus neste år 20.Januar, og kommer til å bli Amerikas førtifemte president.

 

This poll is closed! Poll activity:
Start date 05-03-2015 12:00:52
End date 13-12-2016 16:33:00
Poll Results:
Hvem heiet du på under valget?

 

 

 

 

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service