Hjelp med å hjelpe

I Januar reiser 12 lærerstudenter ved Høgskolen i Østfold (HIØ) til Malawi, Afrikas varme hjerte. Der skal de få prøve seg på skoler med opp mot 5.000 elever.

De skal være der i 5 uker. Landet ligger på 160. plass av 182 land som ligger på Human Development Index. I 2009 lå cirka 74% av befolkningen under det som regnes for å være fattigdomsgrensen. 1,25 dollar i inntekt om dagen. 10,38 norske kroner. 90 % av befolkningen ligger på under 2 dollar inntekt om dagen.

Vi kan ikke forandre alt dette på 5 uker, men vi kan bidra til at skolehverdagen hos noen blir lettere, vi kan bidra til at noen får en litt enklere hverdag. Og det gleder vi oss til! – sier elevene.

http://m.franorgetilmalawi.blogg.no/

De samler inn penger, klær, og annet barn og unge kan trenge. De ønsker hjelp og vil gjerne høre fra deg om du har noe å bidra med. De kommer gjerne å henter.

Vi er godt i gang med innsamling av penger så vi kan kjøpe blyanter og ark, male tavler og fikse tak. Kanskje kan vi bygge vegger, om vi får inn nok penger, om det trengs! En ting er sikkert, vi skal bidra med det vi kan – forteller de.

Du kan være med å bidra om du vil.

Vipps: 45207180 (Pernille)

Kontonummer: 1208.92.81324

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe eller ønsker å bidra med klær, annet, eller kan sponse med produkter til eventuelt loddsalg.

http://m.franorgetilmalawi.blogg.no/

 

De 12 studentene som skal dra er:

Pernille Laursen, 20 år                                Julie Amalie, 20 år

Vilde, 20 år                                                 Meryem Ebru Taymur, 22 år

Eline Skaar, 20 år                                      Jeanett Andersen, 23 år

Desiree Ramsjø, 20 år

Gina, 21 år

Mats, 22 år,

Marte Emilie, 30 år

Marte, 20 år

Elin Blomqvist, 20 år

Studentene er klare for å hjelpe og gjør så godt de kan for å samle inn mest mulig og være så godt forbrett som de kan.

 

De lover at ingen av pengene eller annet dem samler inn skal gå til spille.

Dette sier de til Smaalenene avis – Alle tar med seg to kofferter hver, en til oss selv og en annen som vi fyller opp med ting til befolkningen. Alle som vil kan bidra, og vi garanterer at ingenting blir liggende. Det vi eventuelt ikke får med oss, gir vi til andre som trenger det.

De skriver i tillegg på bloggen- En ting er sikkert: ALLE pengene går DIREKTE dit de trengs.

 

Har du lyst til å hjelpe eller lurer på mer kan du lese om det i Smaalenene avis, på Facebook- Malawi 2017, på bloggen- http://m.franorgetilmalawi.blogg.no/, eller på instagram- Malawi 2017

 

Hjelp dem og hjelpe!!

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service