Hva skjer med Morenen Kjøpesenter?

Morenen kjøpesenter er solgt, men hva skjer med senteret? Nye eiere betyr som regel nye muligheter, og det gjør det også nå!

Morenen kjøpesenter finner du i Slitu, i mellom den lille byen Mysen og den større byen Askim. Det er ca. 4km fra Mysen og ca. 5km fra Askim. Kjøpesenteret ble åpnet en høstdag i september 1976, da var Obs den eneste butikken deres.

I 1990 ble kjøpesenteret betydlig utvidet og fikk navnet det enda bærer nemlig Morenen kjøpesenter. Igjen i 2001 ble senteret enda mer utvidet og Coop Ops Bygg kom til kjøpesenteret. Kjøpesenteret ble sist utbygget i 2007, som nå er hele 10 år siden. Da ble bygget mer modernisert og frempartiet på bygget ble fremhevet. Bygget er 14.500 kvm og det er i dag 20 butikker.

Morenen kjøpesenter har en stor parkeringsplass på rundt 500 parkeringsplasser. Parkeringsplassen er gratis, og er lett tilgjengelig for alle.

Fagerstad Eiendom AS og Union Eiendomskapital AS har sammarbeidet og kjøpt det 41år gamle sentreret. Det er mange idèer rundt hva som kan gjøre med bygget. Bygget har utrolig mange muligheter som er mulig. Idèen om uteservering som står høyt på listen.

Kilder:

www.smaalenene.no

www.morenenkjopesenter.no

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service