Hva vil du gjøre i påskeferien?

Påskeferien er kjent som en ferie med mye godteri, harer og reisemål, men hvor skal du dra i år? Her er noen forslag!

Et forslag til reisemål i påskeferien kan være å dra på fjellet med familien. I år er det mye snø, så hvis dette er noe du liker, blir det  mye moro.

Hvis du ikke vil reise så langt og liker å stå på slalåm, kan du ta turen til Norefjell! Norefjell er en alpint park med alle mulige bakker til alle nivåer! Det er den slalåmbakken som ligger nærmest Oslo og dermed lett å reise til!

http://www.norefjell.com/no/

Norfjell

 

 

Et annet sted du kan reise til hvis du liker å stå på slalåm, er Geilo alpint senter. Det er et litt lengre reisemål, men det er verdt det.

http://www.geilo.no/vinter/alpint-og-snowboard/

Havsdalsgrenda_Geilo

 

 

Hvis du er interessert i langrenn, men samtidig liker å stå på slalåm, er Beitostølen et perfekt sted for deg. Stedet har mange muligheter for overnatting og spisesteder.

“320 km flotte langrennsløyper, snow park, heiser, familievennlige bakker et stort utvalg familievennlige aktiviteter, utfordrende nedfarter venter på deg. Her trenger du ikke bil. I fjellandsbyen Beitostølen er det gangavstand til bakker, løyper, matopplevelser, kultur, underholdning og alt annet store og små kan drømme om. ” – Dette har Beitostølen skrevet på sin egen nettside.

http://www.beitostolen.com/

Garli_jan14

 

Hvis du ikke ønsker å reise kan hjemmet ditt være ferieparadiset ditt. Du har så mange muligheter hjemme, som å grille, fiske, slappa av inne, sole deg (hvis det er vær til det), være med venner og mye mye mer. Alt dette kan du gjøre med familie og venner.

Borte bra, men hjemme best!

 

Ønsker du å dra til varmen i sør? Der er det massevis av muligheter!

Kanariøyene, altså enten Lanzarote, Gran Canaria, Tenerife, Fuertoventura, El Hierro, La Gomera og La Palma, naboøya Mallorca, Hellas sine kjente øyer som Kreta, Lesbos, Rhodos, Ewia.

Gloria_Palace_Amadores_Puerto_Rico_1

Powered by WordPress and ShopThemes