Hvem er vi?

Nå er skoleavisa endelig igang igjen, og nå med ny redaksjon.

Maja Eriksson:

Hei! Jeg er en fjorten år gammel jente som heter Maja. Jeg går i 9C (ved EUS så klart), og har tidligere jobbet et år i Skoleavisa. Skoleavis er noe jeg synes er veldig gøy å holde på med, derfor er jeg veldig glad for at. Jeg bor i Oppsalåsen i Mysen sammen med moren min. På fritiden leser jeg masse og hører mye på musikk. Håper dere vil like innleggene mine!

Marie Sofie Martinsen:

Hei mitt navn er Marie Sofie Martinsen, jeg er 13 år gammel, på fritiden liker jeg å skru bil, drive med hest og være med venner, jeg bor i Trømborg med pappa og i Eidsberg med mamma, storesøstera mi bor i Lørenskog.

Albert Roli:

Mitt navn er Albert Roli, jeg er 12 år. På fritiden liker jeg å gå på ski og være i aktivitet. Jeg har en søster som heter Marthe og en bror som heter Ulrik. Jeg bor i Mysen med søsteren min og mammaen min.

Madelene Myhrvold:

Mitt navn er Madelene Myhrvold, jeg er 15år og går i 10B. Jeg bor i Trømborg med mamma, pappa og storesøsteren min. Jeg har en katt som heter Lady. Hobbyen min er å tegne, høre på musikk, lese, spille volleyball og henge med vennene mine og med min søster.

Benjamin Nilsen:

Jeg heter Benjamin Nilsen og er 13 år. Jeg bor på Slitu/Zululand. Jeg er halvt Sveitser, og liker mildt sagt og lese. Jeg spiller også i Tenor Skolekorps. I EUSA er jeg ansvarlig for bokanmeldelser.

Emil Langsrud Westlie:

Hei mitt navn Emil, og jeg er 16 år gammel. Jeg kommer fra lille Slitu, utenfor Mysen. Jeg går i 10c ved Eidsberg Ungdomskole. Jeg spiller håndball i Askim 4 ganger i uka. På skolen sitter jeg i elevrådet og er styremedlem, og er nå med i skoleavisa som fotograf og journalist.

Celine Marie Larkin:

Hei mitt navn er Celine Marie, og er 15 år gammel. Jeg er halvt engelsk, og halve familien min bor i England. Jeg har bodd på Slitu hele mitt liv, og har da gått på Tenor barneskole.  På fritiden trener jeg på Family sports Club noen ganger i uka. Jeg danser også to ganger i uka ved Østfold dans og ballet, der danser jeg Ballet og Samtidsjazz. Jeg går i 10f på EUS. Jeg sitter i elevrådet som elevrådsleder og sitter også som redaktør og journalist i skoleavisa. Dette er noe jeg  trives godt med og som jeg synes er veldig  lærerikt.

Erlend Moberget:

Jeg heter Erlend Moberget. Driver med b.l.a video og sykling. Syklet Norge på langs i sommer som et høydepunkt.

Victoria Kotlarz:

Hei, mitt navn er Victoria og jeg er 15 år. På fritiden liker jeg å synge, jeg går på kulturskolen i kommunen. Jeg driver også med hest, noe jeg har gjort i nesten ni år. Jeg bor på en gård i Eidsberg sammen med mamma, lillebror og stefaren min.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service