Hvor er klokkene på skolen vår?

Vi har klokker i klasserommene våre, men hvor ellers har vi dem? Da vi startet dette skoleåret var det kommet inn en ny regel, den sier at vi ikke kan bruke mobiltelefonene på skolen. Men siden vi ikke kan bruke dem, hvordan ellers skal vi sjekke hvor mye klokka er?

Det er faktisk sant, vi har ikke klokker noen andre steder enn i klasserommene, og det kan vare et ganske stor problem, nå som vi ikke har telefonene til å sjekke den. Ja, vi har ringeklokker som ringer oss inn når friminuttene er over. Men hvis vi er ute og for eksempel skal gå på do så vet vi rett og slett ikke hvor mye tid vi har på oss.

Og når vi har spise fri, så er det også en fordel å vite hvor mye klokka er. Men den vet vi heller ikke, fordi i aulaen har vi heller ikke noen klokke. Det har vært en klokke før i aulaen, men det var noen elever som ødela den. Og siden da har skolen ikke kjøpt inn en ny klokke til aulaen, men skolen hadde heller ikke noe behov for det, til dette året. For vi trenger det nå, nå som vi ikke kan bruke telefonene. Det er heller ingen klokker i gangene, så vi kan ikke sjekke klokka der heler. Så hva skal vi gjøre?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service