Hvordan holde dine nyttårsforsett

Nytt år, nye muligheter! De fleste av oss går inn i det nye året med masse nye nyttårsforsett som vi ønsker å holde, men som vi oftest bryter kort tid etter. Her er noen tips til hvordan du kan holde dine nyttårsforsett (i lengre enn en uke).

1. Skriv en lapp og heng den på speilet.

Eller på veggen inne på rommet ditt, på klesskapet eller på brødskuffen. Skriv opp ditt nyttårsforsett på en lapp og heng den ett sted hvor du kan se den når du står opp, slik at du blir minnet på å holde forsettet hver morgen.

 

2. Gi deg selv en belønning.

Si feks. “jeg skal holde nyttårsforsettet mitt i en måned”, og når du har gjort det kan du gi deg selv en belønning. Om du skal prøve å unngå lørdagsgodt, så gjør det i en måned, og kos deg etterpå med en deilig sjokoladeplate. Så fortsetter du sånn ut året. Det er kanskje litt juks, men det er motiverende!

 

3. Lag ett nyttårsforsett du vet du kan holde.

Om du er en person som elsker å ligge og slappe av, er det kanskje ikke en god idè å ha “tren hver dag” som nyttårsforsett. Det er noe som er vanskelig å få til så brått, og da kan det hende at du gir opp mye fortere enn om du feks. tar “tren en gang i uka”.

 

4. Involver vennene dine.

Det er alltid lettere å få til noe om det er flere som jobber sammen! Fortell vennegjengen om nyttårsforsettet ditt og få dem til å bli med, så kan dere motivere hverandre!

 

Men, om ingen av tipsene funker, kan du jo bare gi opp og lage deg nye nyttårsforsett til neste år!

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service