HVA ER FORTNITE OG HVORFOR ER DET SÅ POPULÆRT?

Fortnite har blitt et ganske stort spill på kort tid  , flere og flere folk starter å spille det. Vi blir nesten som en liten “familie”, og det er 40 millioner daglig som spiller det. Det har faktisk tatt igjen Minecraft og Pokemon Go i popularitet.

 

Fortnite er et overlevelsesspill som er laget av Epic games som er et engelsk firma og People can fly som er et polsk firma. Spillet har bevist hva et populært spill er og skøvet Pubg fra banen. Spillet er et “Battle royale” spill, det vil si når alle har landet på en plass er det merket en sirkel som markerer hvor en storm har begynt og viser hvordan den trekker seg sakte men sikkert inn. Etter to-tre minutter må du ha kommet deg innenfor sirkelen for å være trygg fra stormen. Hvis stormen tar deg igjen eller du er inni stormen, mister du 1 health for hvert sekund som går. Battle royale spill som Pubg, H1Z1, Realm royale og Call of duty:black ops 4, kan man spille på mange forskjellige plattformer som Playstation, Xbox, pc, Nintendo-switch, Iphone og Android. Spillet har også sesonger eller på engelsk “seasons”. I hver season er det et  “battlepass” som går til tier 100, og i battlepasset er det forskjellige “skins” man kan bruke, danser som er morsomme, emotes og mye annet som er kult. Battlepasset koster 950        v-bukes som er ca 100kr, og man kan også kjøpe battlebundle som koster 2800 v-bucks. Bonusen er at man starter i tier 25. Battlepasset varer bare i 69 dager slik som en season varer, og i hver season skjer det noe spennende. Fortnite har vært lenge på markedet, men gamemoden “battle royale” kom ut høsten 2017. Det er nok dette som har gjort Fortnite populært

Eksperter mener at Fortnite har blitt populært på så kort tid på grunn av at spillet er barnevennlig og at det er gratis. Fortnite har også en annen gamemode “save the world”.  Det handler om at man spiller alene, eller sammen med andre for å nedkjempe muttere monstre. Det er om å gjøre å ha et fort oppe før natta faller, og det er der navnet Fortnite kommer fra.

Fortnite er fortsatt et demospill som betyr at spillet ikke er helt ferdig og at det kommer nye ting hele tida, slik som våpen og skins, i tillegg til at kartet forandrer seg.

Det er mange folk som spiller Fortnite og det er mange som har blitt populære og lever av å spille Fortnite, folk som Ninja, Myth, Tfue, Cloak, Daequan og Dr Lupo. Folk har også lagt sine egne klaner som Faze, Tsm osv. 

Jeg anbefaler alle som kan spille Fortnite , til å begynne med det fordi man kan spille med venner og ha det gøy. Jeg selv spiller hver dag og elsker det. Jeg anbefaler det til alle som kan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service