Idrettsrådets leder Ingunn Herstad Hensel

 

Mandag morgen dro vi til kontoret til Ingunn Hensel for å høre om den nye og moderne idrettsparken i Mysen. Det er allerede en idrettspark i Mysen, men den begynner å ”ruste”. Som for eksempel festiviteten bad. Den begynner å bli ødelagt i grunnmuren på grunn av klor som er i vannet. Derfor tar Ingunn Hensel, Morten Andresen og Egil Jacobsen tak.

 


Ingunn forteller at den nye idrettsparken skal inneholde blant annet en tredje Eidsberghall, tennisbane, pistolbane, 25 eller 50 meters svømmehall og friidrettsbane. Det skal også bli et eget rom til kampsport, et nytt og fint treningsrom og et nytt tribuneanlegg til kunstgresset. Dette krever penger og disse får vi inn fra klubber i Eidsberg. Vi har også søkt om lån, men vi får også inn penger fra store bedrifter, banken og satser på en årlig støtte fra kommunen. En stor utfordring er fortsatt penger. Vi trenger mer.

 

Vi planlegger den nye idrettsparken (se bilde) til å være ferdig våren 2016. Dette kommer til å gå fort hvis ALT går etter planen, men det skal ganske mye til. Da vi spurte henne om Mysen kommer til å bli mer sentralt enn det har vært svarte hun, at det er viktig å få bygget noe nytt fordi det gamle begynner å bli dårlig etter så mange år. Så jeg tror Mysen blir mer attraktivt enn før.

IMG_9937

Dette er et bilde av planene for det nye idrettsanlegget. Svømmehallen ser man til venstre, og den nye hallen til høyre.

 

På dette prosjektet samarbeider vi med mange klubber i kommunen, som totalt er 13 klubber, det er også en stor påvirkning for folk som vil flytte hit til mysen og Eidsberg. Idrettsparken er jo laget for alle atleter i Eidsberg, både innenfor skole og annen idrett. Og noe av det beste er at ingenting av idrettene i Eidsberg bortgår men flyttes til det nye anlegget.

IMG_9940

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service