Ingvild Fredbo Labråten

Månedens lærer ble trukket som Ingvild Fredbo Labråten. Vi intervjuet Ingvild og noen av hennes tidligere elever som den gang gikk i klassen hennes. 

Ingvild var kontaktlæreren til 8A fra høsten 2013 til våren 2014, men nå jobber hun som personalsjef. En skala fra 1-100 så er Ingvild 100% glad i jobben hun har. Hun trives veldig godt, siden det er mange flotte folk på EUS.  Om 10 år så ser hun seg selv som bestemor. Noe av det beste Ingvild vet er å reise, trene og jobbe. Hun er fornøyd med kollegene. Ingvild syntes de er høflige hyggelige og blide. Ingvild Fredbo Labråten liker å undervise i Engelsk. Det flaueste Ingvild noen gang har gjort er at hun spurte en dame om at hun var mammaen til en mann hun kjente, men egentlig var hun samboeren til den mannen. Akkurat nå har Ingvild ansvaret for eksamen, skolebøker, arbeidsavtaler og sette inn vikarer i timene der det ikke er en lærer. Ingvild har 3 sønner på en alder mellom 16-22 år. Ingvild Fredbo Labråten tenker å jobbe her fortsatt og trives veldig godt på denne skolen. Hun er en flink lærer som følger kravene elevene har til henne.

Intervju med to av jentene som gikk i klassen til Ingvild:

Alexandra Lunstøeng og Frida Alvim var enige om at Ingvild var en snill og flink lærer. Det som er bra med læreren er at hun var flink til å lære bort, og en ydmykende lærer. Hun hørte alltid etter forslag fra elevene. Ingvild kom alltid tidsnok til timene deres, og hun var som regel i godt humør. Hun hadde en planlagt time, og varierte timene sine hver dag, sier jentene. Måten hun varierte på var å bruke kahoot eller, at de gjorde forskjellige aktiviteter som tilpasset faget. Ingvild hadde noen muntlige fremføringer i engelsk og norsk. Og jentene var fornøyde med at de ikke hadde mange fremføringer. Læreren holder seg til temaet i undervisningen, men hvis hun snakket om noe annet en temaet, så kom hun tilbake til det vi skulle jobbe med. Når klassen skulle ha prøver, gikk alltid Ingvild igjennom stoffet før de fikk prøve. De fikk eventuelt måleark, noe de selvfølgelig var fornøyd med. Når det gjaldt å snakke med en hver elev om hvor man lå an i faget, så gjorde Ingvild dette en gang i året. Dette syntes jentene også var helt greit.

IMG_0171 IMG_0176

 

Skrevet av Hivi, Salia og Camilla

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service