INNEBANDY DAG 9.TRINN

Igår hadde 9.trinn innebandy dag. Det var veldig koselig og god stemning i Eidsberg hallen.

Mandag den 15 hadde 9.trinn innebandy dag i Eidsberg hallen, og alle var veldig spente på hvem som kom til å vinne dette året. Mange var bestemte på at klassen deres skulle  vinne, men det var selvfølgelig bare en klasse som hadde rett. Vi intervjuet to elever fra 9E klassen fordi de gikk av med seieren.

Sako syntes at følelsen av å vinne var forventet, fordi laget møtte klasser som ikke var like gode fysiske som dem selv. Han syntes også at de ikke hadde like vinnervilje som klasse 9E. Han mente at 9A var den største motstanden, fordi de hadde en del spillere med god teknikk og at de var gode fysisk. Guttelaget i 9E syntes at 9D var lettest å vinne over. Laget samarbeidet veldig godt ved at mange av dem driver med lagspill, derfor kan de samarbeide godt fra treningene. Taktikken laget brukte var å jobbe hjem så fort som mulig de mista ballen.

Ronja fra 9E syntes at følelsen av å vinne turneringen var veldig morsomt. Hun følte at klassen fortjente det i og med at alle var imot, fordi de var dårlige tapere. Jentelagets største motstand var alle lagene fra alle klassene. Laget var dårlige til å samarbeide på starten, men etter hvert byttet laget strategi. Taktikken som laget brukte etter de to første kampene som laget tapte var å jobbe hjem når de mistet ballen.

IMG_3565

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi intervjuet også to andre elever fra to andre klasser om hva de syntes var bra og dårlig med innebandy dagen.

Stina fra 9A syntes at alle lagene var flinke, og at de brukte teknikker som klassene hadde lært i gymtimene. Hun var ikke fornøyd med plasseringen siden de kom på 4.plass, men hun syntes at klassen hadde innsatsen på topp. Den største motstanden til jentelaget i 9A var de lagene som de tapte mot. Hun mente at E klassen var den aller største motstanden. Stina gledet seg mest til å spille mot 9F fordi det laget var det viktig å vinne mot, noe som de gjorde.

Ayishetu fra 9D syntes at de andre lagene var flinke, men at noen var voldelige. Hun var ikke fornøyd med plasseringen, da de fikk 3.plass. Klassen hadde innsatsen veldig høyt oppe, ihvertfall jentene. Klassens største motstand var 9E, selv om de vant.

20141216_130927

Skrevet av Hivi, Salia og Victoria

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service