Innebandy-turnering

Denne uken har det vært innebandy-turnering. Vi har snakket med elevene om hva de synes om en slik dag.

Tirsdag 17. desember var det 8. klasse. Det var god stemning på tribunen. Alle synes det var spennende og utfordrende dag. Hver kamp var spennende. Hvem kom til å vinne? Var spørsmålet alle lurte på. De gikk tøft inn i taklinger, gjorde alt for å imponere. Noen var skuffet etter å ha tapt kamp etter kamp, mens andre fornøyde etter å ha slått motstander på motstander.

Da vinneren skulle kåres satt lagene og håpet på at det var akkurat de som skulle vinne, og da det ble sagt at 8E vant brøt jubelen ut blant laget. Hele laget var strålende fornøyde med å ha vunnet. 8E gikk glade og fornøyde ut, mens andre kom ut med hengende hoder.

 

Onsdag 18. desember var det 9. klasse som skulle spille. Vi snakket med noen av lærerne og de sa elevene var veldig flinke til å følge reglene og spille fair play. De synes også at turnering var preget av et høyt tempo, fint spill og mange fine mål. Elevene synes det er gøy å spille innebandy, men det er også litt farlig er det noen som mener. De synes det er gøy å ha slike dager.

IMG_1358

 

Torsdag 19. desember var det 10. klasse sin tur. Lagene kom på banen fulle av pågangsmot. De ga alt, spilte tøft, satset alt for å vinne. Hvem ville bli den siste klassen på dette trinnet som vant en innebandy-turnering på ungdomskolen? Alle håpet på å vinne, men bare en klasse kunne gå av med seieren.IMG_1384

Powered by WordPress and ShopThemes