Intervju med Charlotte Jacobsen

Charlotte Jacobsen var med på farmen forrige sesong, og hun er nå ambassadør for Kari Traa. Vi har nå intervjuet henne.

Dette er spørsmålene hun fikk:

 

 1. Du var jo med på farmen, hva fikk deg til å melde deg på?
 2. Var det verdt det?
 3. Har du kontakt med noen fra farmen enda?
 4. Hva var det beste med farmen, og hva var det verste (hvis det var noe)?
 5. Du er jo også Kari Traa ambassadør , hvordan er det?
 6. Hvorfor ville du bli det?
 7. Hvordan ble du ambassadør?
 8.  Hva vil det si og være en ambassadør for Kari Traa?
 9. Du har jo også en bror med downs syndrom som du er veldig glad i , hvordan har det påvirket livet ditt og deg som person?
 10. Hva tenker du om at mange kjenner deg igjen og vet hvem du er?

 

 1. Det var helt tilfeldig. Jeg hadde aldri fulgt med på programmet, men hadde kun sett noen episoder sesongen før. Tilfeldigvis satt jeg hjemme og studerte en dag, hvorpå Gaute var på GMN og snakket om farmen. Han fortalte at nå var det siste frist for å melde seg på, så jeg fant ut at jeg skulle sjekke ut hva de var ute etter. Et halvt år senere var jeg inne på farmen! 🙂 Men jeg sendte jo avgårde søknaden fordi jeg elsker å bli med kjent med nye mennesker, og her ville jeg jo treffe veldig mye forskjellige typer. Her ville det være typ “en av hver”, om man kan si det slik. En spennende utfordring, lære mye om gamledager, bo på gård – spennende sommer-og høstminner.
 1. Så absolutt!! Det er noe av det beste som har skjedd meg. Jeg er blitt kjent med så mange fine mennesker via dette, og det gjelder ikke bare av deltakere. Jeg har fått mange muligheter etter Farmen og det gjør jo at det blir enda mer verdt det når det fører med seg andre ting.

 

 1. Ja, jeg har mye kontakt med flere. Silje og Marit har jeg fremdeles daglig kontakt med, og noen av guttene snakker jeg jevnlig med. Vi er en god gjeng som treffes innimellom.

 

 1. Det beste med Farmen er alle menneskene jeg har blitt kjent med. Alle rundt programmet, hele prosessen også. Men så klart er meddeltakerne viktige – vi har opplevd noe helt spesielt sammen. En boble det var helt spesielt å få ta del i. Sånn inne på gården var nok det beste å kjenne på en slags frihet. En frihet fra alt i 2016; det å være helt isolert fra mennesker, nyheter, TV, tlf, venner, jobb, familie, skole, og bare være innelåst på en gård gjør noe med en. Det var deilig! Alle burde fått et slikt opphold for å kjenne på hvor enkelt livet i 2016 er! Da vil man virkelig sette pris på hvordan vi har det hjemme.. Jeg har egentlig ingenting å si på noe som var “verst” .. Men hvis det skal være noe, så er det jo selvsagt ikke kjempemoro å ikke få dusje på 3 måneder, gå med fett hår så lenge, og få lange hår på leggene og under armene osv.. lukt og svette.. og spesielt ikke når du vet at 1 mill skal se det på TV. Men man overlever det – absolutt ikke noe problem!

 

 1. Fantastisk gøy! Jeg elsker brandet og det vi står for. Jeg brenner for at flere skal komme seg ut og være aktive, ha det gøy og være fornøyde med seg selv. Kari traa er med på det – vi sprer glede i masse farger og fasonger!

 

 1. Det ville jeg fordi jeg først og fremst elsker klærne og det de står for. Happier, healthier and stronger girls! Girlpower trenger vi! Jeg er veldig aktiv selv og liker å være ute, og vil veldig gjerne få med flere 🙂

 

 1. Det var en mulighet som bød seg etter Farmen 🙂

 

 1. Det betyr at man er Kari traa-jente, at man er et ansikt utad. Vi er 3 stk i Norge. Jeg fronter klærne og det vi står for og skal inspirere andre jenter til å være aktive og bli glade og fornøyde. Jeg er på stands og eventer, er med på løp og konkurranser, arrangerer treninger, tar bilder og deler. Jeg går også noen moteshow og er modell, og jeg er også den eneste av oss som jobber som fitting modell. Altså det betyr at klærne kommer i vareprøver tilbake til designerne flere ganger og skal tilpasses ved hver nye kolleksjon. Da er jeg modellen de prøver klærne på for å justere hvordan de skal se ut og være. Jeg elsker å jobbe for Kari Traa, og jeg håper jeg bidrar til at flere blir inspirert der ute!

 

 

 1. Det er så enkelt som at han har påvirket hele meg. Jeg er ikke meg uten han, og han er derfor en stor del av meg. Vi er tvillinger og har et sterkt bånd. Han har nok lært meg veldig mye opp igjennom. Men sånn alt i alt har han nok lært meg å se og vise livsglede, være takknemlig og tålmodig og det å bry seg om andre mennesker. Hvis noen skal si ett ord om meg, vil nok de fleste si at “er det en ting Charlotte er, så er det snill og omsorgsfull.”, og det er jeg veldig glad for! Fredrik, broren min, har jeg alt å takke! Han er hjertet mitt.
 1. Det er bare hyggelig og stort sett veldig koselig. Folk er positive og har stort sett hyggelige ting å si! Kan ikke klage på det.. men selvfølgelig har det vært rart, og ikke minst det at folk lever seg så inn i programmet og tror de vet hvem jeg er og hva jeg står for. Mange føler de kjenner meg, og stort sett er det bare hyggelig altså!
TV2 Farmendeltagere 2015

TV2 Farmendeltagere 2015

 

Skrevet av: Martine R, Henriette, Anna & Marte M

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service