Intervju med Johanne Sofie

Johanne Sofie har sin egen YouTube kanal som heter Johanne Sofie. På kanalen deler hun alt fra sminketips til Storytimes, og hun har over 13 000 abonnenter.

Vi sendte henne disse spørsmålene:

 

 1. Hva er det beste med YouTube?
 2. Hva er fordelene med YouTube?
 3. Hva er ulempene med YouTube?
 4. Hva tenker du om at det er som mange som vet hvem du er?
 5. Hvor lang tid bruker du på YouTube?
 6. Hva synes du om at mange kommer bort til deg og vil snakke med deg?
 7. Hva fikk deg til å starte med YouTube?
 8. Har du noen gang angret på at du startet?
 9. Hva tenkte du når du fikk 13 000 abonnenter?
 10. Hva tenker du om framtiden på YouTube?

 

Dette er hva hun svarte:

 

 1. Det er seerne mine, de støtter meg og gjør virkelig dagen min fantastisk! De er det som er absolutt best med YouTube, ellers er det mulighetene jeg får, og vennskapene jeg bygger gjennom YouTube.

 

 1. Fordelene med YouTube er at lønnen din kan komme i form av å få tilsendt gratis klær eller sminke. Også selvfølgelig at man får reise, og oppleve nye ting.

 

 1. Ulempene med YouTube er at man legger så mye av livet sitt ut på nettet, og det er veldig lett å bli hakket på. Også er det at man skal være forsiktig med det man sier, man kan lett såre noen fordi man når ut til så mange.

 

 

 1. Det er utrolig gøy, det å bli kjent igjen på gata og slikt er det beste jeg vet! Men noen ganger føler jeg at når jeg er ute i byen kan jeg ikke være helt meg selv fordi plutselig vet noen hvem du er.

 

 1. YouTube bruker jeg mange timer om dagen på. Det er redigering, filming og det å se på andre sine videoer tar mye tid.

 

 1. Det er utrolig koselig. Elsker å få møte de som følger meg og faktisk kan få et ansikt på tallene! Og det er gøy å få vise hvor mye jeg setter pris på dem.

 

 1. Jeg startet med YouTube gjennom blogg. På bloggen begynte jeg å laste opp videoer og fant ut at det var morsommere. Så jeg sluttet med blogg, og fokuserte på YouTube, og jeg angrer ikke et sekund.

 

 

 1. Nei, absolutt ikke. YouTube har virkelig fått meg til å modne skikkelig. Jeg er mye mer selvstendig og selvsikker nå enn før jeg startet. Uten YouTube vet jeg ikke hvem jeg ville vært.

 

 1. Jeg tenkte at det var helt uvirkelig. Tenk at lille meg hadde så mange som følgte meg, det hadde jeg aldri i hele mitt liv trodd. Det er helt sykt fortsatt, for hver nye subscriber blir jeg helt i ekstase! Hver eneste en betyr like mye for meg.

 

 1. Fremover på YouTube vil jeg begynne med noen serier på kanalen. Er ikke helt planlagt hva enda men vi får se. Jeg vil også vokse mer og utvikle meg så jeg kan bli en bedre YouTuber. Også vil jeg ha mange flere meetups så jeg kan møte flere av følgerne mine!

 

16295862_956389424462200_1221488602_n

Bilder tilsendt av Johanne Sofie

 

Skrevet av: Marte Moxness & Martine Rande

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service