iPhone 7- endelig er den her!

Onsdag den 7. september 2016 annonserte Apple sin nye flaggskip telefon som ble gitt navnet iPhone 7. Det ble åpnet for forhåndsbestilling den 9. september og den kom ut uken etter den, 16. september. Annonseringen overrasket ikke, vi visste alle de nye funksjonene og designet i flere måneder før det ble offentliggjort

Selv om annonseringen manglet «WOW» faktoren ble iPhone 7 langt mer suksessfull enn først antatt. Den ble utsolgt overalt i løpet av noen timer, så hvis du vil ha en så må du nok vente til langt ut i november før du får den.

Den nye iPhonen har vært omgitt av kontrovers siden ryktene om at den 3,5mm headphone jacken forsvinner for å gjøre plass til et større batteri og en taptic enigene som driver hjemknappen. Dette hjelper også iPhonen å få IP67 rangeringen som betyr at den er vanntett og støvtett, det er ikke helt på Samsungs nivå, med IP68, men det er greit nok til hverdagsbruk.

urlAnmeldelsen

Jeg var en av de heldige som først fikk iPhone 7, og jeg har brukt den i noen uker nå. iPhonen er betydelig raskere hvis du oppgraderer fra en iPhone 6 eller tidligere, men hvis du har iPhone 6S burde du vente i minst et år til. Den nye hjemknappen som er fast og dreves av en taptic enigene så du får sensasjonen av at du trykker, er litt uvant i begynnelsen, men så er dethelt greit når du først blir vant til det. En ting å merke seg er hvis du må resette iPhonen så holder du ikke lenger inne påknappen og hjemknappen, men påknappen og volum-ned knappen. Skjermen har den samme oppløsningen som iPhone 6S, men den har flere farger og det ser du når du bruker iPhonen. Batteritiden er mye bedre pga. det er blitt større når hodetelefoninngangen ble fjernet.

iPhone 7 kommer med en ny A10 fusion prosessor noe som gjør iPhonen veldig raskt, faktisk 120 ganger raskere enn den originale iPhonen. Prosessoren er delt i fire deler, to små som sørger for effektivitet, og to store som sørger for kraft.

Kameraet på iPhone 7 og 7 Plus er det samme, med 12MP, men iPhone 7 Plus har to av dem. Kameraet på iPhone 7 Plus gjør at du kan zoome inn på objekter å få de skarpeste og beste bildene. Det er det beste kameraet i sitt slag ifølge Apple. Plus modellen kommer også med et portrett modus som fokuserer mer på det som er nærme og mindre på det som er lengre unna. Kameraet på iPhone 7 er fortsatt et av de beste, du kan ikke ta bilder i portrett modus, men hvis du ikke er en av dem som elsker å ta masse bilder vil kameraet være godt nok, men hvis du er en av dem, så vil kameraet fortsatt være godt nok. Kameraet foran har også fått en liten oppgradering fra 5MP til 7MP,

I alt så er iPhone 7 og 7 Plus en rå telefon full av kraft, ny skjerm full av farge, nytt og bedre kamera spesielt på 7 Plus, og lengre batteritid. Etter min mening er det verdt å oppgradere fra iPhone 6 eller eldre, men hvis du har en nyere modell som iPhone 6S burde du vente til ihvertfall iPhone 7S eller 8.

Skrevet av Erik Alexander

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service