Johaug intervju

For første gang siden nyheten om Johaugs dopingsak viste hun seg offentlig i ett 20 minutter langt intervju.

En tydelig preget Therese Johaug svarte for første gang på spørsmål rundt doping-anklagen. Hun fortalte igjen hva som skjedde, og hva som førte til at hun brukte en krem som ga utslag for doping. Men, flere er skeptiske til forklaringen hennes.

Under hennes første pressekonferanse fortalte Johaug at hun hadde så alvorlige sår på leppen under samlingen i Seiser Alm. Hun fortalte at den solforbrente leppen at hun ble var nødt til å bruke en serviett til å stoppe blødninger fra åpne sår. Men i intervjuet sa hun at hun ikke ha noen sår på leppen i Seiser Alm, og at de kun var røde og blanke og ikke ble verre før de dro fra stedet.

På pressekonferansen sa hun også at hun konsulterte med legen sin ved frokost, og under intervjuet sa hun at denne samtalen ikke foregikk før lunsj.

Johaug har fått grenseløs støtte og kjærlighet fra det norske folk, men etter intervjuet har støtten begynt å svikte. Fler og fler tviler på Johaugs forklaring, og føler ikke lengre at de kan stole på den blonde skiløperen. Johaug mener selv at hun fortsatt er uten skyld, og at det norske folk fortsatt kan stole på at det hun sier er sannheten.

Kilder; http://www.tv2.no/sport/8688995/

Powered by WordPress and ShopThemes