Juleforestilling IØ Dans og Ballett

Vi dro på juleforstillingen til Indre Østfold Dans og Ballett, og ble positivt overrasket av de gode dansetalentene til både store og små. Det er tydelig at de har øvd lenge til denne framføringen. Noe som stemmer siden de har jobbet på den siden august.

Vi fikk møte noen av danserne, blant annet: Marthe Volden, Oda Bjerkehagen, Sunniva Hafstad og Kaja Granli. De fortalte hvordan forestillingen satt var sammen og om hvor gøy det var å stå på scenen.


–  Hvor lenge har dere danset?

Kaja svarer at hun har danset i 9 år, noe som vises veldig på scenen. Hun skal heller ikke slutte med det.

–  Hvilken type dans danser dere?

Sunniva, Kaja og Oda danser Afro Fusion og hip hop som er med danselæreren Jade Sophie Wolff. Marthe danser hip hop og musikk jazz.

Hvem er favoritt danselæreren deres?

Jentene synes at Jade er den beste danselæreren. Det er også mange andre som er enige med jentene om det.

Er dere nervøse før dere går på scenen?

Noen har sommerfugler i magen, mens andre ikke er nervøse i det hele tatt.

 

 

 

ANNMELDELSE

 

Forestillingen holdt høyt nivå med mange gode dansere. Noen dansere utmerket seg veldig positivt, som for eksempel Jenny Traagstad. Andre kunne ha øvd litt mer, men til sammen hadde de en underholdende forestilling med god musikk. De hadde fine kostymer. Dansene var kule med mange moderne trinn som man så det var lagt mye arbeid i. Det anbefales å dra på neste forestilling. Forestillingen fikk til sammen en høy score, Terningkast 5.

 

 

                       

 

Foto og Tekst: Rebekka og Caroline.

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service