Jungelboken – Er det vert turen?

Fv: Mats Kvithyll, Kaisa Trømborg

Fv: Mats Kvithyll, Kaisa Trømborg

Kulturskolens nyeste produksjon «Jungelboken» har premiere Torsdag 12/04. Men er den er den vert å se?

Jungelboken er en fortelling basert på den gode gamle historien som vi alle kjenner, men den er iblandet en stor dose humor og sang.

Historien handler om den lille gutten Mowgli (Kaisa Trømborg), som bor i jungelen sammen med sine gode dyrevenner: Den modige og kloke panteren Baghera (Øyvind Kjeksrud), og den lubne og matglade bjørnen Baloo (Erik Aarum Kirkegaard).

Men ikke alle dyrene er snille. Den onde og slue tigeren Shere Khan (Morten Milde) ligger alltid på lur, og håper på å få seg middag. Sammen med sine to medhjelpere, den lure gribben Lu Lu (Rebekka Nyhus Teigen) og den ikke fult så smarte hyenen Tabaqui (Marthe Elise Volden) lusker han rundt i jungelen på jakt etter mat.

Men Mowgli bryr seg ikke om det. Han har det alt for morsomt med å leke med ulveflokken som har adoptert ham. Men når han en dag tar opp jakten på noen hoppende bananer, begynner eventyret…

 

Dom

Jungelboken er et stykke som fra første stund trener lattermuskelen. Med morsomme sanger og vitser, får den deg til å le fra første minutt. Og med gode skuespillere på scenen, blir humoren og budskapet formidlet på en slik måte at selv de minste av barna forstår den. Og når man ser på skuespillerne sine fremføringer, virker det ikke som de spiller en rolle, men er en rolle. Det er tydelig at de har lagt ned mye tid og arbeid i dette.

Når det kommer til kritikk, er det ikke mye man kan klage på. Med unntak av 2-3 stammende ord, og en og annen glipp i koregrafien, er alt veldig bra gjennomført. Hvis du ikke aktivt speider etter feil, er det veldig vanskelig å se dem.

Terningkast: 6

Bilderesultat for terning 6

Denne forestillingen er det vert å se. Den har god humor og musikk, og ikke minst gode skuespillere. Så da er det bare å si:

Kos dere! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service