Justin Biebers konsert-skandale

Pop-idolet Justin Bieber kommer til Norge! 

Det tok ikke lang tid før nyheten ble spredt overalt, og tusenvis av unge Belibers gledet seg vilt. Men konserten den 29. oktober gikk ikke helt som forventet…

Da det ble kjent at den Kanadiske pop-stjernen skulle holde konsert i Norge 29. oktober ble flere tusen Belibers overlykkelige, og i dagene som ledet opp til konserten var internettet proppfullt av innlegg og bilder om pop-ikonet.

Alle gledet seg, og når dagen endelig kom var Oslo stappfullt av tenåringer som alle ønsket å se stjernen. På det intime lokalet Chateau Neuf skulle han ha en gratiskonsert bestående av fem sanger. Slik ble det dessverre ikke.

Etter kun èn sang stormet idolet av scenen. Hvorfor? Noen sølte vann på ham.

Han ga noen jenter på første rad vannflasken sin, og ved et uhell sølte de ut innholdet over scenen. Deretter hentet han genseren sin for å tørke opp, og jentene på første rad grep tak i ham. Justin ble tydelig irritert, og ba dem om å slutte. De gjorde ikke det, og kun kort tid etter på stormet han av scenen mens han ropte “I’m done. I’m not doing the show”.

Fansen ble utrolig skuffet, og jentene som uheldigvis sølte ut vannet har fått alt fra stygge kommentarer på profilbildet til dødstrusler.

Mange har senere fundert over hvorfor han forlot konserten så fort. Fansen sier at der var fordi han var syk og irritabel, men musikkforbund og spekulanter har en annen teori; PR-stunt. Etter å ha gjort noe så kontroversielt er det mange som ønsker å intervjue Justin, og derfor tjener han masse penger.

To andre teorier er at han hadde diaré, eller i hemmelighet er hav-mann (selv stemmer jeg for hav-mann teorien), men at det er ett PR-stunt er kanskje litt mer sannsynlig.

Uansett hva det er så har det skapt stor publisitet for stjernen, noe som kun er bra for ham!

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service