Klarte vi å løse Gåten til Ragnarok

Simen og Mathias var på kino for å se Gåten Ragnarok. Det var fullt leven siden Nicolai Cleve Broch kom på besøk til Festiviteten. Men var filmen en suksess?

Du blir med arkeologen Sigurd Svensen (Pål Sverre Hagen) på et spennende eventyr. Han tar med seg bestevennen sin Allan (Nicolai Cleve Broch), Han tar med barna sine Ragnhild ( Maria Anette Tanderød Bergryd) og sønnen sin Brage (Julian Podolski).

Denne filmen har action, eventyr, og av og til litt komedie. Det er ofte du skvetter skikkelig til, og tro meg når jeg sier : det er aldri et kjedelig øyeblikk. Det er litt rart at denne filmen har en 11 års aldersgrense og ikke 15.

Filmen baserer seg på alle mysteriene til Osebergskipet, og om Ragnarog- Verdens undergang. Du greier enkelt å henge med på det som skjer her. Men hvis du ikke liker action fylte , og litt skumle filmer. Bær du nok ikke se denne filmen.

Filmen er innspilt her i Norge og i Sverige.  Det er ikke mye å klage på i denne filmen! Lyden var fin, det var klare bilder og ikke mye kjedsom het.

gr

Jeg gir denne filmen en 9/10 bare fordi det var missledende aldersgrense.

Laget av: Mathias og Simen

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service