Klespress

På Eidsberg Ungdomsskole er det dessverre ganske mye klespress. Det handler om å ha de fineste og dyreste klærne, og alltid se bra ut.

 

 

 

Hvis man ikke gjør det blir man sett ned på og blir sett rart på. Allikevel vil man ikke ha skoleuniform fordi man vil utrykke sin egen stil, men ingen gjør jo det. For folk går rundt i de samme polo skjortene, Ugg`sene og har langt rett hår. Når man starter på ungdomsskolen og går i 8. klasse er det spesielt mye press. Man må få et ekstra godt førsteinntrykk og få folk til å like deg. Presset på hvilke sko, vesker og jakker barn og unge skal ha på seg, er betydelig større i dag, enn for få år siden.motepress

Blant gutter er det mere kroppspress. De som ikke driver med noen sport og ikke har den beste kroppen blir ofte også sett litt ned på. De tøffeste gutta er liksom de som går på fotball, håndball o.s.v og ikke de som sitter inne og gamer hele dagen. Dette syns vi blir helt feil. Alle har ulike interesser, og vi syns alle skal få gjøre det de vil på fritiden. Vi lever i en tid hvor det er veldig stort fokus på kropp, og å være vellykket.

De som skrev ville helst være anonyme.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service