Klovnene har kommet hit også!

Fenomenet “killer clowns” har kommet til Mysen. “Killer clowns” er mennesker som kler seg ut som klovner. De tar som regel med seg en kniv eller et balltre, og jager mennesker ute på gata. Dette skaper mye frykt i samfunnet, spesielt blant den yngre generasjonen.

Dette fenomenet begynte i Storbritania, og har senere spredt seg til USA, hvor dette har blitt svært populært. Det er mange som ikke føler seg trygge på gata lengre. Mange tror at opprinnelsen til denne trenden kommer fra Stephen Kings bok “It”. Denne boka handler om en liten landsby hvor en drapsklovn går amok i landsbyen. Denne boka ble senere filmatisert. Nå kommer det en oppfølger, og det kan være grunnen til at “Killer Clowns” har blusset opp i det siste.

Nå har “killer clowns” også kommet til Mysen. Den 19. oktober ble det observert en klovn i Mysen også. En person ble observert tittende inn i et vindu. De som bodde i huset løp ut etter klovnen og ble møtt av noen redde ungdommer som løp vekk før beboerne fikk ringt politiet.

-Det er nok lurt å tenke seg om før man kler seg ut i hensikt å skremme folk. Man vet aldri hvordan folk reagerer, så vi vil oppfordre folk til å la vær å kle seg ut med dette som hensikt, sier Per Fjeld fra Indre Østfold politistasjon.

Etter at “Killer Clowns” hadde spredt seg til Amerika tok det helt av. Nå har stort sett alle landene i Europa opplevd dette. Dette blir stort sett på med stor misnøye.

Vi bestemte oss for å spørre andre elever om deres mening:

Det første spørsmålet vi stilte var om de fire forskjellige elevene hadde hørt om “Killer clowns”. Alle fire svarte at de hadde hørt om denne trenden. Dette beviser at “Killer clowns” har gått viralt blant ungdommen.

Har du noensinne vært redd for klovnene?

Mats, Marthe, Adam og Andre svarte at de ville vært redde hvis de hadde møtt en klovn alene. Hvis de hadde vært med en vennegjeng ville de ikke vært like redde.

Det neste vi spurte om var:

Hva hadde du gjort hvis du hadde møtt en klovn?

Mats hadde syklet over klovnen, mens Marthe hadde løpt motsatt vei. Andre og Adam hadde løpt sin vei.

Hva syns du om “Killer clowns”?

Adam syns det var positivt fordi det var morsomt, mens de andre syntes dette var noe som påvirker samfunnet negativt.

Moralen med dette fenomenet er at å kle seg ut som en klovn for å skremme andre ikke er greit. Det skaper rett og slett kaos i samfunnet, og det er mange som ikke tør å gå på gaten alene. Dette er et samfunn ingen har lyst til å leve i, ikke en gang klovnene.

Skrevet av Herman, Erlend og Thore.

Kilder:

http://www.smaalenene.no/lokale-nyheter/kriminalitet-og-rettsvesen/politi/mann-lop-etter-klovn-som-kikket-inn-vinduet-hans/s/5-38-251426

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service