Kasim er tilbake!

Suksess serien Kasim Bæder er tilbake på VGTV. På søndag 12.april kom det en ny sesong, som er tøffere enn noen sinne. Følg Kasim og gjengen gjennom denne humoristiske serien.

Sesong 2  av Kasim Bæder har endelig kommet ut, som mange har ventet på en lang stund. Hvis man har sett sesong 1 er det lurt å følge med på den nye sesongen. Som vi vet fra sesong 1 så er det en humoristisk serie, med mye drama og action. I denne serien spiller Ayaz Hussain hovedrollen. Han er kjent som Kasim Bæder. Ayaz Hussein er en norsk-pakistansk skuespiller. En annen kjent skuespiller fra serien kalt “femi kurderen”. Han heter egentlig Emanuel Haydari og er den med mest humor. Han er opptatt av stylen sin, og med å knuse Kasim Bæder. Som vi vet er ikke femi kurderen og Kasim de beste kameratene. I de to første episodene som kom ut på søndag i sesong 2, har vi ennå ikke sett noe til albaneren fra sesong 1. Det sies at albaneren er kastet ut av landet, på grunn av kriminell handling i sesong 1. For å repetere litt fra sesong 1, så var det en stor brunostkrise. På grunn av denne krisen som var et oppdrag fra både femi kurderen og albaneren, måtte Kasim stjele en lastebil full av brunost. Det er spennende og humoristiske episoder om hvordan Kasim og hans bestevenn Ahmed kommer med en kjempe plan. Heldigvis klarte de å gjennomføre planen og lure både albaneren og femi kurderen inn i hendene på politiet.
Det kommer ut to nye episoder hver søndag, så det er lurt å følge med på VGTV.
Vi legger ut begge episodene som er publisert fra sesong 2, og kommer til å fortsette med det frem til sesongen er over. Vi får håpe på at det kommer en sesong 3!

 Episode 1 fra sesong 2:

Episode 2 fra sesong 2:

Skrevet av Salia og Hivi

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service