Konsertanmeldelse: Justin Bieber

Tirsdag 16.4 var vi på Justin Bieber konsert i Telenor Arena med 22 000 andre beliebers. Dette var en fantastisk opplevelse som vi aldri kommer til å glemme!

Sammenlignet med  konserten han hadde her i Oslo, 30. mai i fjor, har sikkerheten blitt mye bedre. Dette kommer nok av at alt var mye bedre organisert. Hvordan vi kom oss inn til arenaen foregikk veldig ryddig og oversiktelig, som gjorde dette mye enklere.

Opplevelsen var helt utrolig, og vi synes han sang utrolig bra. Bandet, danserne, stemningen og ikke minst Justin selv, gjorde dette til en uforglemmelig  konsert. For ikke å glemme måten han kommuniserer med oss beliebers, men dette kunne til tider virke ganske planlagt.

Det vi likte best var da han sang “Fall”, fordi han var over oss da han sang den, og for å “toppe” det hele, så spilte han den selv på gitar. Vi synes han hadde valgt riktige sanger, og de fremførte han på en helt magisk måte.

Er det noe som skuffet oss litt, så er det at han noen ganger hadde playback. Samtidig så smilte han ikke så mye som han har gjort på de andre konsertene han har gjort tidligere, men alle kan ha sine dårlige dager, så det forstår vi, selv om det selvfølgelig var en nedtur.

Men helhetsmessig, vil vi gi han en 5’er for konserten. Den var sinnsykt bra, men kunne vært bedre på enkelte steder. Beliebers er også med på å ødelegge konsertopplevelsen på grunn av at de presset utrolig mye, men dette måtte man nesten regne med.

 

       

 

Tekst og bilde: Kaja, Sunniva og Oda

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service