LAN-PARTY FOR GAMERE I AULAEN!

I vinterferien arrangerer GAMERLAN et Lan-party i aulaen på Eidsberg ungdomsskole.

Partyet varer i fire dager (21-24/2). Det koster 300kr uten matservering og 400kr med matservering. Det er 96 plasser på Lan-partyet og det er dessverre ingen ledige plasser. Lan-partyet er tilgjengelig for de som går på ungdomskolen og videregående.

Regler og info

Dette er et rusfritt arrangement. Nødutganger skal ikke blokkeres. Tyveri, hærverk og mobbing blir politianmeldt. Det ikke lov med høyttalere, bare med head-set eller earpuds. Når du kommer så får du et bånd som bevis på at du har betalt. Dette båndet skal være på gjennom hele arrangementet. Ved brudd på noen av disse reglene, blir man umiddelbart utestengt.

Man får en bordplass på ca 80cm i bredden som tilsvarer en 37 tommer TV. Hvis man er under 16 år må man ha med et samtykkeskjema. Pc, xbox, ps4 eller nintendo er lurt å ta med seg. Du bør ha med deg en nettverkskabel som er minimum 5 meter lang. Mus/tastatur eller kontroller er også lurt å ta med seg. De anbefaler at man bør ta med seg egen mat, men det blir solgt mat på Lan-partyet også. Det finnes matbutikker i nærheten, nærmeste er Kiwi ca. 305 meter unna.

Intervjuer

1: Har du hørt om Lan-partyet som blir arrangert i aulaen i vinterferien? Har du noen tanker?

2: Skal du på Lan-partyet? I såfall, gleder du deg? Har du planer om å sove lite eller skal du legge deg til normal tid?

3: Har du vært på andre Lan-partyer før? I såfall, var det gøy? Hva gjorde du?

 

Helge: 1. Ja, det er sosialt, morsomt og koselig! 2. Ja, jeg gleder meg og jeg skal sove bare 1 av 3 netter. 3. Nei det blir første gang.

Tine: 1. Ja, og jeg har lyst til å være med men TVen er for stor. 2. Nei, jeg skal ikke dit. 3. Jeg har aldri vært på LAN før.

Olav: 1. Det kommer til å bli moro å bli med fordi det er mange som spiller sammen og mot hverandre. 2. Ja, jeg gleder meg og skal sove så lite som mulig. 3. Ja jeg har vært på LAN før. Det var gøy fordi jeg spilte Minecraft og Subnautica.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Powered by WordPress and ShopThemes